Duel Vujoševića i Čovića kod Tegeltije? (VIDEO)

Stigao poziv sa "SOS" kanala

22.2.2013.
11:49
VOYO logo

Prvi čovek "SOS" kanala Dragiša Kovačević uputio je otvoreno pismo treneru KK Partizan Dušku Vujoševiću i predsedniku KK Crvena zvezda Nebojši Čoviću u kome ih poziva da gostuju u emisiji "SOS koš" koju uređuje i vodi poznati novinar Vladan Tegeltija.

"Poštovani, imajući u vidu (da) je SOS kanal medij koji najveću pažnju posvećuje domaćem sportu, da značajno utiče na formiranje javnog mnjenja, a da se poslednjih meseci, a naročito posle skandala u Kragujevcu, stvorila veoma negativna i zategnuta atmosfera u odnosima Partizana i Crvene zvezde, naša televizija želi da da svoj doprinos u smanjenju tenzija među Vašim klubovima. SOS kanal poziva vas da u ponedeljak 25. februra budete gosti uživo u emisiji "SOS koš" koju vodi Vladan Tegeltija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislimo da je to idealna prilika da u emisiji, na koju ste obojica imali zamerke, javno iznesete svoja viđenja, razloge i stavove zbog kojih je i dolazilo do čarki, neslaganja i oštrih reči sa obe strane. Svako dalje zaoštravanje odnosa između Partizana i Zvezde nanelo bi ogromnu štetu i jednom i drugom klubu, ali i srpskoj košarci u celini. Sigurni smo da bi Vaše zajedničko pojavljivanje pred kamerama SOS kanala značajno doprinelo da se otklone svi dosadašnji nesporazumi, što je interes svih u Srbiji koji vole košarku, bez obzira da li navijaju za Partizan ili Crvenu zvezdu ili su neutralni. U nadi da ćemo biti u prilici da vas u ponedeljak ugostimo u našem studiju, očekujem da nam što pre potvrdite svoj dolazak. S poštovanjem, direktor Dragiša Kovačević".

Ostaje da se vidi da li će zaraćene strane prihvatiti poziv direktora "SOS" kanala, pošto je poznato u javnosti da je Tegeltija veliki navijač Partizana i da je često u svojim emisijama ulazio u sukob sa Nebojšem Čovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo