Duel Vujoševića i Čovića kod Tegeltije? (VIDEO)

Stigao poziv sa "SOS" kanala

22.2.2013.
11:49
VOYO logo

Prvi čovek "SOS" kanala Dragiša Kovačević uputio je otvoreno pismo treneru KK Partizan Dušku Vujoševiću i predsedniku KK Crvena zvezda Nebojši Čoviću u kome ih poziva da gostuju u emisiji "SOS koš" koju uređuje i vodi poznati novinar Vladan Tegeltija.

"Poštovani, imajući u vidu (da) je SOS kanal medij koji najveću pažnju posvećuje domaćem sportu, da značajno utiče na formiranje javnog mnjenja, a da se poslednjih meseci, a naročito posle skandala u Kragujevcu, stvorila veoma negativna i zategnuta atmosfera u odnosima Partizana i Crvene zvezde, naša televizija želi da da svoj doprinos u smanjenju tenzija među Vašim klubovima. SOS kanal poziva vas da u ponedeljak 25. februra budete gosti uživo u emisiji "SOS koš" koju vodi Vladan Tegeltija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislimo da je to idealna prilika da u emisiji, na koju ste obojica imali zamerke, javno iznesete svoja viđenja, razloge i stavove zbog kojih je i dolazilo do čarki, neslaganja i oštrih reči sa obe strane. Svako dalje zaoštravanje odnosa između Partizana i Zvezde nanelo bi ogromnu štetu i jednom i drugom klubu, ali i srpskoj košarci u celini. Sigurni smo da bi Vaše zajedničko pojavljivanje pred kamerama SOS kanala značajno doprinelo da se otklone svi dosadašnji nesporazumi, što je interes svih u Srbiji koji vole košarku, bez obzira da li navijaju za Partizan ili Crvenu zvezdu ili su neutralni. U nadi da ćemo biti u prilici da vas u ponedeljak ugostimo u našem studiju, očekujem da nam što pre potvrdite svoj dolazak. S poštovanjem, direktor Dragiša Kovačević".

Ostaje da se vidi da li će zaraćene strane prihvatiti poziv direktora "SOS" kanala, pošto je poznato u javnosti da je Tegeltija veliki navijač Partizana i da je često u svojim emisijama ulazio u sukob sa Nebojšem Čovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo