DUDUA I DALJE BOLI: / Vratio sam se u Šahtar, ali ne želim više u reprezentaciju

Image
Foto: Pixsell, Igor Kralj

Eduardu da Silvi nije trebao dugo vremena da se privikne na svoj stari klub, u prvenstvenog pobjedi Šahtara protiv Volina 4:1, brazilski Hrvat je zabio svoj prvi gol po povraku u Ukrajinu.

24.7.2015.
17:07
Pixsell, Igor Kralj
VOYO logo

Prošlu je sezonu Eduardo proveo u rodnom Brazilu, igrajući za Flamengo.

Odlaskom Coste i Adriana dobio šansu

"Flamengo će mi uvijek ostati u srcu, ali imao sam ugovor još pola godine i obzirom na situaciju odlučio sam se vratiti u Europu", kazao je za brazilski Globo bivši hrvatski reprezentativac kojemu se odlaskom nekih igrača iz Šahtara otvorila napadačka pozicija kod Rudara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje sam se školovao kao igrač, Šahtar jako dobro poznajem i nakon odlazaka Douglasa Coste i Luiza Adriana shvatio sam da ovu priliku ne smijem propustiti. O povratku u Brazil sada ne razmišljam", kazao je Dudu.

"Puno sam dao reprezentaciji"

Prošlog ljeta uzburkao je medijske vode svojom odlukom da više neće nastupati za hrvatsku reprezentaciju. Eduardo se oprostio nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, razočaran odnosom izbornika Nike Kovača koji mu nije dao previše minuta. Eduarda, ali i veliki broj njegovih navijača u Hrvatskoj, zaboljelo je što ga je Kovač preskočio na otvaranju SP-a, u utakmici protiv Brazila. Odluku nije promijenio ni godinu dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam nakon Svjetskog prvenstva potpisao za Flamengo klub mi je dao nekoliko dana da riješim privatne stvari u Hrvatskoj. Tada sam se službeno oprostio od reprezentacije i unatoč povratku u Europu mišljenje nisam promijenio. Puno sam dao reprezentaciji i smatram da je ta priča gotova", zaključio je Dudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo