DUDU SE VRAĆA U DINAMO!? / 'Spreman sam za razgovor o povratku, a s Mamićem sam praktički sve riješio'

Image

Eduardo da Silva pred povratkom je u Dinamo, o ovoj senzacionalnoj vijesti piše Večernji list.

2.11.2016.
9:01
VOYO logo

Bivši napadač hrvatske reprezentacije skrasio se u Šahtaru, a s obzirom na povijest sudačkih procesa protiv prvog Dinamovog čovjeka Zdravka Mamića, činilo se da je povratak omiljenog Dudua u Maksimir nemoguća misija.

'Dinamo je moj klub'

Brazilskom napadaču ove zime istječe ugovor s ukrajinskim klubom, a kao jednu od mogućnosti za nastavak karijere, naveo je i povratak u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam rekao da se neću vratiti u Maksimir! Ali ne mogu vam ovoga trenutka reći ni da se sigurno vraćam. Dinamo je moj klub, nikad nisam zatvorio vrata za sobom. Slijedi razdoblje u kojemu me čeka mnogo razgovora, možda i sa čelnicima Dinama", kazao je Eduardo da Silva.

Pred njim je nekoliko opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šahtar mi službeno još nije ponudio produljenje ugovore, ali čuo sam kako klub želi da još ostanem. Vidjet ćemo, svakako ću razgovarati sa čelnicima Šahtara, a početkom prosinca znat ću kakva će mi biti budućnost", dodao je Eduardo.

Ključ za njegov povratak u Maksimir mogao bi biti izglađen odnos sa Zdravkom Mamićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još bez konkretne ponude

"Donedavno sam imao problema s Mamićem, bili smo i na sudu, ali sve smo praktički riješili. No, to što smo izgladili privatni prijepor ne znači istodobno da ću se odmah vratiti u Maksimir. Spreman sam, dakle, za razgovor s Dinamom, ali konkretne ponude zasad nije bilo", zaključio je Eduardo da Silva.

Dudu je u Dinamo došao kao junior iz Brazila 1999. godine i u Maksimiru proveo ukupno osam sezona. Nakon toga igrao je za Arsenal, u kojem je pretrpio tešku ozljedu gležnja, zatim je igrao za Šahtar, Flamengo i ponovno za ukrajinski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo