DRUŠTVENE MREŽE PLANULE: / 'Izgubili su od momčadi čije ime ne znam izgovoriti'

Image
Foto: AFP, JOHN MACDOUGALL

Manchester United izgubio je na gostovanju kod danskog Midtjyllanda u prvoj utkamici šesnaestine finala Europske lige.

18.2.2016.
22:42
AFP, JOHN MACDOUGALL
VOYO logo

Šokantan poraz razočarao je navijače koji su poslije utakmice skandirali 'Sjeb... smo. Ovo je Unitedu bio deseti poraz u ovoj sezoni u svim natjecanjima, a koliko je on ponižavajući govori činjenica da su izgubili od momčadi za koju je pobjednički gol dao nogometaš koji je do četvrtka navečer dobio jednu rečenicu prostora na Wikipediji. Nakon ovog gola osvanula je i druga.

http://www.101greatgoals.com/blog/youre-fking-sht-manchester-united-fans-turn-on-players-at-midtylland-video/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitter planuo

"Što je uzokovalo ovaj poraz? Murphyjev zakon. Kada prije početka utakmice vratar postane 14 ozlijeđeni igrač onda u susret ne uđete kao obično. Puno se stvari događa u glavam igrača. Previše je to. U drugom poluvremenu nismo dobili niti jedan duel. To je Murphyjev zakon. Sve što je moglo krenuti krivo krenulo je", izjavio je trener Manchester Uniteda Louis van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz tjedna u tjedan moramo drugu momčad slati na teren. Što je Davidom de Geom? Ozlijedio je koljeno, a poslije pregleda vidjet ćemo o čemu se radi", kazao je Nizozemac. Prokomenitrao je i skandiranje navijača.

"Razočarani su kao i mi. Zahvalan sam im na potpori. Žele pobjede kao i mi i nadam se da ćemo preokrenuti na Old Traffordu. Navijači nas imaju pravo kritizirati. KaNVIJAčida vidite kak smo igrali u drugom poluvremenu možda su i u pravu, ali moramo se popraviti kako bi opet imali njihovu podršku", završio je nesretni trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo