DRUGI PUT U PET DANA: / Warriorsi pobijedili Oklahomu i izjednačili rekord Bullsa

Image

Drugu utakmicu u pet dana odigrali su Golden State i Oklahoma. Ponovno su kao pobjednici iz tog dvobova izašli Warriorsi, aktualni prvaci i uvjerljivo najbolja momčad sezone.

4.3.2016.
9:02
VOYO logo

Time je izjednačen rekord Chicago Bullsa koji je trajao nešto više od godinu dana, od 30. ožujka 1995. do 4. travnja 1996, a pomogao im je u ostvarivanju rekordnog omjera od 72 pobjede u sezoni, niza koji sad love Warriorsi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Curry se vratio nakon pauze zbog ozljede gležnja i zabio 33 poena. Pet dana nakon što je izjednačio NBA rekord od 12 trica, najbolji strijelac lige gađao je trice 5-15.

Klay Thompson ubacio je 12 poen, a značajan je bio doprinos igrača koji ulazi s klupe, Shauna Livingstona koji je imao 11 poena i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Oklahome, Kevin Durant zabio je 32 poena, Russell Westbrook dodao je 22, a Serge Ibaka 20 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prince gledao Warriorse

Poseban gost na utakmici Warriorsa bio je legendarni Prince, koji je dan ranije u Oracle Areni održao koncert. Sjedio je u društvu vlasnika Golden Statea Joea Lacoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rondo dočekan zvižducima u Dallasu

Na NBA parketima sinoć su odigrane još tri utakmice. San Antonio slavio je u gostima kod New Orleans Pelicansa 94:86, uz 30 poena Kawhija Leonarda i 26 LaMarcusa Aldrigea. Za domaći sastav Anthony Davis ubacio je 17, uz 13 skokova.

Miami je dobio slabašni Phoenix 108:92, uz 27 poena Dwyanea Wadea, a odličan je protiv svog bivšeg kluba bio Slovenac Goran Dragić s 25 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas je kod kuće izgubio od Sacramenta 101:104, a zvižducima je dočekan Rajon Rondo koji je prošle sezone imao neslavnu epizodu u Mavericksima. To je očito bila dodatna motivacija za ćudljivog razigravača, koji je imao učinak od 18 poena i 12 asistencija. DeMarcus Cousins ubacio je 22 poena uz 13 skokova. Dallasu nije pomoglo ni 28 poena Chandlera Parsonsa.

Kingsi su ovom pobjedom prekinuli niz od 22 poraza u Dallasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Miami - Phoenix 108:92 New Orleans - San Antonio 86:94 Dallas - Sacramento 101:104 Golden State - Oklahoma 121:106

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo