VODEĆI ČOVJEK RIJEKE NAJAVIO RADIKALAN POTEZ: / 'To nam se uvijek događa u isto vrijeme'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Dinamo je na Rujevici nanio Rijeci najteži domaći poraz ikada u međusobnim dvobojima

11.11.2019.
15:24
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke izgubili su u nedjelju od Dinama na Rujevici s visokih 0:5. Dan nakon utakmice u emisiji Pod stijenama Kantride Radija Rijeke gostovao je sportski direktor klub Srećko Juričić.

Image
ROŽMAN TEŠKO OPTUŽIO NEKE IGRAČE I NAJAVIO REZOVE: /

Hrvatskom kruži urnebesan vic na račun riječkog debakla

"Nisam baš najbolje, zabrinut sam stanjem i načinom na koji smo izgubili. Što se dogodilo? Dinamo nas je nadigrao na svaki način i zasluženo smo izgubili“, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj utakmici Rijeka je bila ravnopravna samo u prvih deset minuta. U čemu je stvar?

Najbolji u Hrvatskoj

"Za razliku od drugih utakmica, ova je bila protiv najbolje ekipe u Hrvatskoj, ali poraz je težak. Nismo se suprotstavili dobro Dinamu. Razlog? Svaki trener na svoj način priprema utakmicu. Prije su nam zamjerali kako smo igrali predefanzivno, a sada preofanzivno. Tako to navijači vide. Trener mora dovesti ekipu u situaciju da se možemo suprotstaviti svakom“, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod Igorom Bišćanom s defanzivnom taktikom Rijeka je osvojila Kup. Pobjedom nad Dinamo. Za obje momčadi nastupali su gotovo siti igrači.

"I nije se bilo zadovoljno načinom na koji smo igrali, ali su svi bili zadovoljni rezultatom. Ja sam bio jako zadovoljan, takve su bile kritike navijača... Ovo je težak poraz od našeg najvećeg sportskog rivala uz Hajduka. Ovaj put je rezultat zakazao...“, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka tri mjeseca nije slavila kod kuće. Kriza nekako uvijek počinje u isto vrijeme.

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

03.07.2017., Rijeka - Konferencija za medije HNK Rijeka na kojoj je jedan od govornika bio sportski direktor Srecko Juricic. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Kriza uvijek u isto vrijeme

"Ovih zadnjih godina kriza nam počinje uvijek s ispadanjem iz Europe. Tako se pokazalo. Nakon toga ekipa ulazi u letargiju i treba vremena da se izvuče. Možda je to jedan od razloga. Hoće li Rožman uhvatiti konce? Od Europe je prošlo dosta vremena i ekipa mora početi igrati kako treba. Rožman je mlad, ali ima iskustva i trebao bi spremiti ekipu da prođe ta kriza“, rekao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rožman je došao u delikatnoj situaciji. Potrebno mu je vremena.. Tri dana prije utakmicu nenadano je otišao trener kojeg su svi smatrali dobrim i da nije trebao otići i treba mu vremena da pohvata konce. Mjesec dana nije veliki period za trenera“, smatra Juričić. Upitan je kako to da novi s novim trenerom nije došlo do pozitivnog šoka.

"To dolazi nakon lošeg perioda. Rožman je došao nakon pobjede i kad je Rijeka bila u vrhu tablice“, pojasnio je. Trener je najavio neke poteze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračima posebna pomoć

"Jučer smo razgovarali, pogodio nas je poraz, ali nismo htjeli donositi ishitrene odluke. Nakon prospavane noći sjest ćemo i vidjeti kako dalje.... Ne mislim da se ovo događa s namjerom, da igrači miniraju ili buše trenera. Jednostavno rijetko postoji takvo stanje u ekipi nakon kojeg se misli da igrači bojkotiraju trenera, ali to se rijetko događa i nije slučaj kod nas....Dva lica Rijeke u sva poluvremena protiv Osijeka? Sigurno je taj poraz utjecao na stanje i samopouzdanje ekipe na utakmici s Dinamom. To nam kaže da su igrači ipak mogu odigrati dobre utakmice“, rekao je dodao kako bi trebalo poraditi na psihološkom stanju igrača.

"Hoćemo li angažirati psihoterapeuta? To je vječno pitanje kada stvari u momčadi krenu lošije. Tada se smatra da treba angažirati psihoterapeuta. Možemo o tome razmisliti. Praksa pokazuje da su treneri praktički više psihoterapeuti nego što moraju raditi na terenu. Vidjet ćemo je li jedan od poteza da angažiramo psihoterapeute“, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo