DRUGA ŠANSA: / Najveće razočaranje prošle sezone u novom velikom klubu

Image
Foto: AFP

Engleski prvak Chelsea dogovorio je s Monacom posudbu sjajnog kolumbijskog napadača Radamela Falcaa. Tako će Falcao na Stamford Bridgeu provesti sljedećih godinu dana.

3.7.2015.
16:51
AFP
VOYO logo

Posudba je dogovorena nakon katastrofalne Falcaove sezone u dresu Crvenih vragova, za koje jezabio svega 4 golova. Puno premalo za igrača takvog kalibra kao što je Falcao. No, Jose Mourinho očito vjeruje kako se Falcao u dresu Bluesa može vratiti svojim starim golgeterskim navikama, na čiji je račun stekao svoj nadimak El Tigre trpajući za Atletico i Porto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Falcao je oduševljen što mu se pružila druga prilika u Premierligi i to u velikoj momčadi kao što je londonski Chelsea. Tako je za službene stranice londonskog kluba kazao:

Ponovno s Diegom Costom

"Sretan sam zbog doalska u Chelsea i jedva čekam započeti s treninzima i pomoći da obranimo titulu engleskog prvaka, kao i da ostvarimo neki dobar rezultat u Europi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 29-napadač pridružiti će se bivšim suigračima iz Atletica Thibautu Courtouisu, Filipeu Luisu i najvažnijem, Diegu Costi.

Kolumbijac je upravo s Costom tvorio ubojiti napadački tandem Rojiblancosa u svojoj posljednjoj sezoni u Primeri, prije nego što je došla sjajna ponuda Monaca i preseljenje u francusku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga se navijači Bluesa s pravom nadaju kako će spomenuti dvojac žariti i paliti u sljedećoj sezoni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo