SUKOB U TUNELU

DRAMA U VINKOVCIMA: Soudanija rasistički izvrijeđali, policija razdvajala igrače: ‘J…m ti majku crnu’

Navodno je poslije utakmice došlo do svađe među igračima.

Dinamo je napravio veliki korak ka naslovu prvaka teško izborenom pobjedom u završnici dvoboja kod fenjeraša Cibalije s 2-0. Utakmica nije bila posebno zanimljiva, no prava drama događala se poslije susreta. Kako pišu 24 sata nakon utakmice je u tunelu zavladao kaos. Došlo je do sukoba igrača pa je na koncu morala reagirati interventna policija.

[VIDEO] MODRI SRUŠILI CIBALIJU U VINKOVCIMA: Soudani s dvije golčine zagorčao život fenjerašima

Navodno je kondicijski trener Vinkovčana Hrvoje Bradašić vrijeđao Soudanija, što ovaj nije dočekao mirno. Diminik Livaković je potom pokušao primiriti situaciju, a potom su se umiješali i igrači Cibalije. Nakon toga nastala je gužva. Ubrzo je reagirala interventna policija koja je smirila sukobljene strane i poslala ih u svlačionice.

Davor Javorovic/PIXSELLFoto: Davor Javorovic/PIXSELL

“Utakmica je imala veliki ulog i normalno da dođe do tenzija. Sve je završilo u sportskom duhu, ništa nije prešlo granicu, nije bilo udaranja nego sitni verbalni okršaj koji je brzo završen i zaboravljen”, prokomentirao je Dinamov trener Nikola Jurčević.

U međuvremenu stigao je izvještaj delegata utakmice.

“Hrvoje Bradaši,  kondicijski trener Cibalije, po završetku utakmice prilikom ulaska u tunel, te opetovano u tunelu, vrijeđao je gostujućeg igrača Soudanija riječima “j…m ti majku crnu” i “j…m ti majku klošarsku”, stoji.

Povratak na Net.hr