DRAMA U ŠANGAJU: / Murray bio blizu slavlja protiv 10. nositelja, ali nije izdržao u tie breaku

Image
Foto: AFP, DON EMMERT

Britanac je izgubio u meču od tri sata i 10 minuta

8.10.2019.
16:59
AFP, DON EMMERT
VOYO logo

Bivši najbolji tenisač svijeta Andy Murray propustio je priliku za veliku povratničku pobjedu u dvoboju protiv Talijana Fabija Fogninija, 10. nositelja ATP turnira Masters 1000 serije u Šangaju, koji ga je nakon tri sata i 10 minuta igre pobijedio sa 7-6 (4), 2-6, 7-6 (2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, 32-godišnji Britanac je u prvom setu vodio 4-2 pa ga izgubio u 'tie-breaku'. Projurio je drugim setom, a u trećem dvaput servirao za pobjedu (5-4, 6-5), međutim do meč-lopte nije došao, da bi Fognini još jednom slavio u 'tie-breaku'.

Bez Hrvata u singlu

Porazom Borne Ćorića od Rusa Andreja Rubljova 6-4, 7-6 (4) hrvatski tenis ostao je bez predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji, ali ostali su svi u konkurenciji parova, među njima i Ćorić koji će igrati s Kinezom Huaom protiv 2. nositelja Poljaka Kubota i Brazilca Mela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mektića i Škugora čekaju Kanađanin Auger-Aliassime i Talijan Berrettini, dok će Ivan Dodig i Slovak Polašek igrati protiv Čileanca Garina i Srbina Lajovića. Mate Pavić i Brazilac Soares već su u 2. kolu, gdje ih čeka poljsko-francuski par Hurkacz - Paire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo