GRUBO OŠTEĆENI

DRAMA NA RUJEVICI: Trener Salzburga planuo poslije ispadanja, redari spriječili obračun sa sucima

Nogometaši Rijeke izborili su doigravanje za Ligu prvaka nakon što su na Rujevici protiv Salzburga sačuvali mrežu praznom.

Međutim, imat će što za prigovoriti gosti jer ih je sudac teško oštetio kada je u 54. minuti poništio čisti pogodak Reinholda Yaba.

KEK SLAVI VELIKI REZULTAT RIJEKE: Trener gostiju briljirao izjavom o sudačkoj pogrešci koja je naljutila Austrijance

Kako javlja Radio Rijeka, bilo je burno prije službene konferencije za novinare jer je gostujućeg trenera Marca Rosea redarska služba zaustavila da ne uđe u sudačku svlačionicu. Imao je što za reći turskom sucu Hüseyinu Göceku, no to je na kraju ostavio za neku drugu priliku.

SALZBURGU PONIŠTEN ČISTI GOL: Kardinalna pogreška suca razbjesnila Austrijance

Rose je, inače, na konferenciji bio smiren te je čestitao Riječanima na prolasku dalje.

POVIJESNI USPJEH NA NEOSVOJIVOJ RUJEVICI: Rijeka izdržala napade Red Bull Salzburga i stigla na korak do ulaska u Ligu prvaka!

“Mislim da moramo žaliti za ovom utakmicom jer smo djelovali dobro, pogotovo u drugome dijelu, ali nismo uspjeli zabiti. Suđenje? Nemam komentara na suđenje i na suce. Čim izađem odavde razgovarat ću s njima, svi smo mi ljudi i pogreške se događaju”, rekao je Nijemac mirnim tonom.

DOZNALI POTENCIJALNE SUPARNIKE: Evo koji sve klubovi prijete Riječanima na putu za Ligu prvaka

Riječani su, inače, osigurali još najmanje osam europskih utakmica. Ako prođu dalje igrat će prvi put u Ligi prvaka, a u slučaju poraza ostaje im utješna nagrada i igranje u skupini Europske lige. Ždrijeb parova za ulazak u Ligu prvaka je u petak u podne.

Povratak na Net.hr