OSJEĆA SE DOBRO

DRAMA NA AUSTRALIAN OPENU, SUDAC U KARANTENI DOŽIVIO SRČANI UDAR: Nalazi se u bolnici, uskoro će ga otpustiti

Sudac je na ATP Touru od 1990. Sudio je muško finale na US Openu 2006. i 2008., te finale Wimbledona 2011. u kojem je Novak Đoković svladao Rafaela Nadala

Iskusni brazilski teniski sudac Carlos Bernardes hospitaliziran je zbog srčanog udara kojeg je doživio u svojoj hotelskoj sobi u Melbourneu, gdje je u obaveznoj karanteni uoči Australian Opena, koji počinje 8. veljače.

DRAMATIČNA SITUACIJA UOČI PRVOG GRAND SLAMA SEZONE: Novi slučajevi zaraze, tenisači dane provode u hotelskim sobama, svi su ogorčeni

Brazilski internetski portal “TenisNews” objavio je da se Bernardes osjeća dobro i da bi mogao biti pušten iz bolnice u subotu.

Tenisači u karanteni

Bernardes je teniski sudac na ATP Touru od 1990. godine. Sudio je muško finale na US Openu 2006. i 2008., te finale Wimbledona 2011. u kojem je Novak Đoković svladao Rafaela Nadala.

Više od 70 tenisača te članova njihove pratnje zatvoreni su u hotelskim sobama i ne mogu normalno trenirati. Naime, oni su u Australiju doputovali čarter letovima u kojima je nekoliko putnika bilo pozitivno na koronavirus. Zbog toga moraju biti 14 dana u karanteni u hotelima u kojima su smješteni.

Povratak na Net.hr