SUKOBI NA TRAVNJAKU

DRAMA: Hajdukovci se potukli sa Zadranima, Pušnik u novim problemima

Druga momčad Hajduka gostovala je u nedjelju u Zadru u sklopu Treće HNL.

Domaćini su slavili s 1:0, a posljedice ove utakmice osjetiti će i prva momčad Hajduka.

Naime, u četvrtoj minuti utakmice isključenje je zaradio Ante Erceg pa neće moći igrati protiv Lokomotive. On je nakon dosuđenog prekršaja ušao u sukob s Draganom Županom, koji je na krjau također isključen.

“Nakon što je Erceg odmakao Župana koji se zatrčao i uletio kraj njega i suca i počeo prigovarati, te mu gestikulirao kako je bio start đonom Župan počinje s naguravanjem i kasnije hvata Ercega u “kravatu”.

Ostali igrači ih rastavljaju, udaranja nema ni u jednom trenutku.

A sudac donosi alibi odluku i obojici daje crveni karton, premda nema nikakvog razloga za dati Ercegu crveni karton (eventualno žuti). Važno je napomenuti da je Erceg u tom trenutku nosio kapetansku traku i imao puno pravo biti tu u komunikaciji sa sucem, dok Župan nije bio kapetan kod Zadra.

Zbog greške suca upitan je nastup Ercega protiv Lokomotive, jer susret s Primorcem iz Biograda je tek u nedjelju, a Lokomotiva u subotu, radi čega suspenzija bi se odnosila na susret u subotu!”, pojašnjenje je sporne situacije na Facebook profilu Hajdučki proizvodi.

U burnom susretu visokih tenzija, a osim Ercega, Pušnik je drugoj momčadi posudio i Šimića, Ćorića, Juranovića, T. Bašića i Vojkovića, javlja Goal.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr