DRAMA REPREZENTATIVCA: / Zbog tetovaže granica Republike Srpske našao se u problemima

Image
Foto: AFP

BiH reprezentativac Ognjen Vranješ šokirao je bosanskohercegovačku javnost nakon što se na okupljanju svoje reprezentacije pojavio s tetovažom granica Republike Srpske.

18.6.2015.
22:11
AFP
VOYO logo

Nakon što su ga na društvenim mrežama žestoko napali, Vranješ je spornu tetovažu pokušao sakriti s tetovažom sata. No, nije prošlo. Navijači su mu na sjevernoj tribini Bilinog Polja, u srazu BiH i Izraela (pobjeda BiH 3:1), izvjesili poruku:

"Ognjene zakasnio si, tvoj sat je otkucao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki problemi za Vranješa

Tako se Vranješ našao u velikim problemima. No, unatoč tetovaži uz njega su stali izbornik Mehmed Baždarević i suigrači predvođeni Edinom Džekom i Emirom Spahićem. Naravno, Vranješ se također osvrnuo na navijačku poruku sa utakmice protiv Izraela napisavši na društvenim mrežama.

"Moj sat još nije stao. Te stvari me ne dotiču, ja gledam da reprezentacija i ja igramo što bolje", jasan je Vranješ, koji je odigrao svih 90 minuta protiv Izraela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nije se dugo čekao novi navijački odgovor. Navijačka skupina BH Fanaticos, grupa koja prati reprezentaciju BiH, oglasila se priopćenjem u kojem je jasno dala do znanja da je Vranješ "persona non grata" u njihovoj zemlji.

Javili se i bijesni navijači

"Tetovaža nije slučajni i trenutni potez jednog čovjeka nego se ona radi smišljeno i planirano kao što je to uradio i Ognjen Vranješ. Dakle, on je smišljeno i planirano istetovirao granice Republike Srpske na svojoj ruci i tim potezom i činom otvoreno poslao poruku, podršku i zauzeo stav o separatističkim ambicijama pojedinih političara Republike Srpske i njenom otcjepljenju od BIH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samim tim jasno se izjasnio protiv suvereniteta i teritorijalnog integriteta države Bosne i Hercegovine. Istina, on je vrlo brzo prekrio tu tetovažu, vjerovatno pod pritiskom kolega iz reprezentacije, ili je shvatio da će mu to ugroziti karijeru i mjesto u reprezentaciji.

Za nas BH Fanaticose, a sigurni smo i za mnoge druge istinske patriote, Ognjen Vranješ je izgubio status reprezentativca i tako ćemo se ponašati prema njemu, bez obzira što će vjerojatno i dalje dobivati pozive na okupljanja reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je onaj Vranješ kojeg smo podržavali kada je loše odigrao u Grčko,j a kada ga je većina pljuvala i kada je osam punih mjeseci bio bez kluba, a neki mu sada žele biti najveći prijatelji. To je onaj Vranješ kojeg nisu željeli u repki a kojeg smo mi uvijek podržavali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ognjene ne treba nama tvoj sat, vidimo mi dobro koliko je sati", poručuju BH Fanaticosi.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo