DOŠLA DEFINITIVNA POTVRDA: / Luka Cindrić ne može se vratiti na Svjetsko prvenstvo u Egipat; Barcelona pojasnila što se događa s Hrvatom

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon detaljnih liječničkih pregleda u Barceloni koji su pokazali ozljedu aduktora

23.1.2021.
12:03
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon šokantnog remija protiv Japana na otvaranju svjetskog prvenstva u Egiptu, iz tabora hrvatske reprezentacije došla još jedna loša vijest. Jedan od naših najboljih igrača LukaCindrić je otpao zbog ozljede i naputio Egipat. Igrač Barcelone je tijekom utakmice protiv Japana obnovio ozljedu prepona, koja ga je mučila i ranije, i zbog toga se mora oprostiti od daljnjih nastupa u dresu hrvatske rukometne reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu.

Cindrić se prije nekoliko dana javio za RTL i pojasnio kakva je situacija i postoji li mogućnost da se vrati u Egipat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pa vjerojatno ću morati raditi neke terapije, to je sigurno. Ne mogu ništa pričati sad do sutra dok ne vidimo što i kako dalje“, iskren je bio Cindrić. Sada se oglasio HRS.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Image: 493007677, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide. Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic. Contributor media restriction: {E1FBB3AF-8D6B-4013-B248-E1CE131D5C3F}, {E1FBB3AF-8D6B-4013-B248-E1CE131D5C3F}, {E1FBB3AF-8D6B-4013-B248-E1CE131D5C3F}, {E1FBB3AF-8D6B-4013-B248-E1CE131D5C3F}, {E1FBB3AF-8D6B-4013-B248-E1CE131D5C3F}, {E1FBB3AF-8D6B-4013-B248-E1CE131D5C3F}., Model Release: no

"Dugo je tinjala nada da će Hrvatska u završnici 27. Svjetskog prvenstva u Egiptu biti još jača, odnosno da će joj se vratiti Luka Cindrić. Nažalost, to se neće dogoditi. Naime, nakon detaljnih liječničkih pregleda u Barceloni, klupski liječnik, dr. Josep Gutierrez obavijestio je Hrvatski rukometni savez da je magnetska rezonancija pokazala ozljedu aduktora te da LukaCindrić ne može trenirati sljedećih 15 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je već od ranije poznato, Luka Cindrić se tijekom priprema žalio na bolove u preponama. U Zagrebu je uoči puta napravio pretrage koje su pokazale da nema nikakve ozljede i on je normalno doputovao u Egipat. Nakon prvog susreta s Japanom 15. siječnja u Aleksandriji, osjetio je nove poteškoće i u dogovoru sa Stručnim stožerom napustio Egipat. Naime, budući da u hotelskom resortu gdje je bila smještena reprezentacija nije bilo mogućnosti za detaljnu liječničku dijagnozu, dogovoreno je da Luka Cindrić napusti Aleksandriju i sve nužne pretrage obavi u Barceloni. Vijesti koje su stigle iz tog katalonskog velikana, nažalost nisu dobre i Luka Cindrić se neće moći vratiti na Svjetsko prvenstvo. Našem Luki želimo što brži povratak na teren!"


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo