ĐOKOVIĆA UOČI FINALA WIMBLEDONA PITALI ZA IVANIŠEVIĆA: / Pročitajte kako je nasmijao sve prisutne

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Ni dan prije finala Wimbledona Đoković nije izgubio smisao za humor

13.7.2019.
19:07
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević bio je trener svjetskom broju 1, srpskom tenisaču Novaku Đokoviću, a njihova suradnja privukla je puno pažnje.

Image
Foto: Profimedia, Press Association
Image
Foto: Profimedia, Press Association

Novak Đoković

“Nije se tu nešto puno toga promijenilo, ja sam i prije bio njegov navijač. Sada je razlika samo to što imam dobre karte za gledanje, tu iz prvog reda, na njegovoj sam strani. Fenomenalno je, moram se zahvaliti cijelom timu, pogotovo Marjanu Vajdi, zbilja se super slažemo. Vidi se zašto je Đoković broj jedan, komunikacija je odlična, on je perfekcionist i svakim danom želi biti što bolji i napredovati. Baš sam uživao”, kazao je Ivanišević o toj suradnji za Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković će u nedjelju igrati finale Wimbledona, a u subotu je održao press konferenciju na kojoj su ga pitali čuje li se s Ivaniševićem, na što je Nole duhovito odgovorio.

Duhoviti odgovor

"Sad smo pričali. On je Umagu, igra u subotu meč s Prpićem pa sam ga savjetovao što treba raditi u meču. Šalim se naravno, ali čujemo se svakodnevno i analiziramo moju igru, ali i mojih protivnika", prenio je njegovu izjavu koja je nasmijala sve prisutne Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković, inače, nikad nije skrivao da mu suradnja s Goranom puno znači. ”Goran je iz Hrvatske, ja iz Srbije, a to je sve prije bila jedna zemlja Jugoslavija. Kad sam bio mali i kad sam počeo gledati tenis, gledao sam Petea Samprasa i Gorana, naravno. Svi u regiji smo navijali za njega. Kad je Goran osvojio Wimbledon 2001., bio sam dio njegove pripreme u to vrijeme. Tada sam proveo nekoliko tjedana u Njemačkoj s Goranom na treninzima Nikole Pilića”, rekao je Novak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo