ĐOKOVIĆ O POTEZU TALIJANA KOJI JE I FEDERERA OSTAVIO U ČUDU: / 'Nisam uvrijeđen, on je najveći'

Image
Foto: Profimedia

O tome je pričao i prvi tenisač svijeta koji u takvoj odluci ne vidi nešto zbog čega bi trebao biti ljubomoran

15.5.2019.
14:48
Profimedia
VOYO logo

Roger Federer u subotu je potvrdio da će nastupiti na Mastersu u Rimu, a ubrzo su organizatori talijanskog turnira hitro udvostručili cijene ulaznice za njegove mečeve.

Objašnjenje iz organizatorskog kuta bilo je to da su tim činom htjeli nagraditi one koji su već osigurali svoje vrijedne papiriće za srijedu kada će veliki Švicarac prvi na teren, ali ta je odluka naišla na svakakve komentare i reakcije. Federer je sam rekao da mu je takvo što razočaravajuće i čudno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tome je pričao i prvi tenisač svijeta Novak Đoković koji u takvoj odluci ne vidi nešto zbog čega bi trebao biti ljubomoran.

Super za sve

"On je najveće ime, osvojio je najviše titula u povijesti. Veliki je svjetski brend i jedno od najvećih imena ikada. S jedne strane mogu razumjeti", rekao je Srbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam uvrijeđen niti osjećam da je bilo tko iskazao nepoštovanje meni, Nadalu ili bilo kome drugome. Na kraju krajeva, ako je to ono što donosi više prodanih karata i više navijača, onda super za sve. Nadam se da će biti tako, ako se ne dogodi, ništa strašno."

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Roger Federer of Switzerland in action Mutua Madrid Open, Tennis, Day Four, La Caja Magica, Madrid, Spain - 07 May 2019, Image: 431587861, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

Đoković je u Rim stigao s naslovom u Madridu, a prvi će meč igrati protiv Kađananina Denisa Shapovalova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam bolju pripremu u Rimu nego prošle godine. Bilo je lijepo da sam bio na terenu već nekoliko dana da se naviknem na uvjete koji su sporiji nego u Madridu, ali uspio sam napraviti dobar start."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo