ĐOKOVIĆ I FEDERER ODLAZE U POVIJEST? / Nova teniska generacija ostvarila dvije značajne pobjede

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Medvjedev se probio do svog prvog polufinala u Šangaju

11.10.2019.
15:38
AFP
VOYO logo

U petak je nova teniska generacija proslavila dvije značajne pobjede u četvrtfinalnim dvobojima turnira Masters 1000 serije u Šangaju, gdje je Grk StefanosTsitsipas sa 3-6, 7-5, 6-3 nadigrao prvog tenisača svijeta NovakaĐokovića, a Nijemac AlexanderZverev svladao RogeraFederera sa 6-3, 6-7 (7), 6-3.

Zverev je mogao do pobjede u dva seta, jer je u drugom setu pri vodstvu 6-5 imao 40-0 na servisu, ali je propustio sve tri meč-lopte te još dvije u 'tie-breaku'. Ipak, 'breakom' na početku trećeg seta Nijemac je poveo 3-0 i tu prednost pretvorio u svoju četvrtu pobjedu u sedam dvoboja s Federerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga pobjeda protiv Đokovića

Stefanos Tsitsipas je u trećem dvoboju protiv Novaka Đokovića ostvario drugu pobjedu i to nakon što je izgubio prvi set. No, Grk je Đokovića ostavio bez prilike za 'break' u drugom i trećem setu pa mu je po jedan oduzeti servis u 12. gemu druge i četvrtom gemu treće dionice meča donio pobjedu.

Bez prilike za 'break' ostavio je i Rus DanilMedvjedev Talijana FabijaFogninija u pobjedi 6-3, 7-6 (4) kojom se probio do svog prvog polufinala u Šangaju, gdje ćemo u nedjelju zasigurno dobiti novog pobjednika. Medvjedev će se za finale u subotu boriti protiv Grka Tsitsipasa, a Zverev čeka boljeg iz dvoboja Austrijanca Dominica Thiema i Talijana Mattea Berrettinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ATP Šangaj, četvrtfinale

Stefanos Tsitsipas (Grč/6) - Novak Đoković (Srb/1) 3-6, 7-5, 6-3

Danil Medvjedev (Rus/3) - Fabio Fognini (Ita/10) 6-3, 7-6 (4)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alexander Zverev (Njem/5) - Roger Federer (Švi/2) 6-3, 6-7 (7), 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo