DOK VATRENI TUGUJU, TALIJANI ISTIČU: / 'Prazni Poljud će nam ići u prilog'

Image
Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

Reprezentativac Italije Claudio Marchisio najavio je eurokvalifikacijski okršaj protiv Hrvatske, koji je na rasporedu sutra na Poljudu, s početkom u 20.45.

11.6.2015.
10:30
Ivo Cagalj/Pixsell
VOYO logo

Veznjak Azzurra vjeruje kako je igranje protiv Vatrenih pred praznim tribinama Poljuda prednost za njegovu reprezentaciju. No, ističe:

"Nikad nije lijepo igrati pred praznim tribinama, ali to će nam sigurno ići u prilog. Ako pogledate tablicu naše skupine H, mi smo ispod Hrvatske. Naš protivnik je kompletna momčad koja je napredovala proteklih godina. Imaju iskusne igrače koji su se dokazali u ovim kvalifikacijama. Nema sumnje, biti će to teška utakmica za nas", kazao je Marchisio na presici u Covercianu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotteli u nezavidnoj situaciji

Napadač Liverpoola Mario Balotelli ovu je sezonu bio izložen žestokim kritikama engleskih medija, navijača Redsa, i struke ovoga slavnog kluba. Uz to, niti u reprezentaciji Italije mu baš nisu cvjetale ruže.

Pojedini reprezentativci jasno su u svojim medijskim istupima dali do znanja zločestom dečku talijanskog nogometa kako će se morati dokazivati i naporno trenirati ako misli izboriti mjesto u prvoj momčadi. Protekcije nema za nikoga, pa ni za njega. Balotellija preko TV-a nećemo gledati u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka karijera ima uspone i padove, nadam se da će on ponovno postati bitan nogometaš, nevažno u kojoj momčadi", objašnjava Marchisio.

Problemi s ozljedama

Vrijedi istaknuti kako oba izbornika imaju problema s ozljedama. Izbornik Niko Kovać ne može računati na usluge Luke Modrića (mišić) i Dejana Lovrena (trbušni zid), te kartoniranog Vedrana Ćorluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, jučer je iz kombinacija za utakmicu otpao i Tin Jedvaj (gležanj), a Mario Mandžukić je osjetio zatezanje u mišiću zbog čega je radio posebnim intenzitetom. No, Mandžukićev nastup u petak nije doveden u pitanje. Barem tako poručuju iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija je u ipak većim problemima. Conte, naime, ne može računati na Giorgija Chiellinija koji odrađuje crveni karton zarađen u srazu s Maltom, kao i na Andreu Barzaglija, Simonea Zazu, Domenica Criscita, i Andree Polija.

Uz navedene, upitni su i ponajbolji reprezentativac Marco Verratti, i legenda Juventusa i Italije Gianluigi Buffon. Verratti i Buffon, pak, ostaju s reprezentacijom, te idu na detaljan liječnički pregled koji će otkriti ozbiljnost ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo