DODIG U DRUGOM KOLU TURNIRA U PARIZU: / Hrvat i Slovak izbacili belgijski par

Image
Image

Mogu u Parizu osigurati nastup na ATP Finalu u Londonu

29.10.2019.
13:37
VOYO logo

Hrvatski tenisač Ivan Dodig se sa Slovakom Filipom Polašekom plasirao u 2. kolo parova na ATP turniru iz serije "masters 1000" u Parizu, oni su u 1. kolu nadigrali Belgijance Sandera Gillea i Jorena Vliegena sa 7-6 (2), 7-6 (4).

Dodigu i Polašeku je za plasman na ATP Finale u Londonu potreban prolazak u finale turnira u Parizu, a sljedeći suparnici bit će im Austrijanac Juergen Melzer i Francuz Eduoard Roger-Vasselin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Put do ATP Finala

Nastup na ATP Finalu zasada je osiguralo šest najboljih parova po bodovima osvojenim u ovoj sezoni te Francuzi Mahut i Herbert, kao najbolje rangirani osvoajači Grand Slam naslova koji nisu uspjeli osvojiti dovoljno bodova za plasman među osam najboljih dvojaca. Uz francuski par u Londonu će zaigrati Kolumbijci Cabal i Farah, brazilsko-poljski par Melo - Kubot, južnoafričko-novozelandski dvojac Klaasen-Venus, Nijemci Krawietz - Mies, nizozemsko-rumunjska kombinacija Rojer - Tecau i američko-britanski par Ram - Salisbury.

Trenutačno sedmo mjesto u "Utrci prema Londonu" drže Mike i BobBryan sa 3380 bodova, koji od US Opena nisu zaigrali ni na jednom turniru, a nema ih ni u ždrijebu pariškog Mastersa. Iza njih su Kontinen - Peers sa 3010 bodova, a na 9. mjestu su Dodig i Polašek sa 2865 bodova te im je potreban barem plasman u četvrtfinale kako bi preskočili finsko-australski par i došli do statusa "prve zamjene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo