OGLAS

VELIKI DAN HRVATSKIH TENISAČA: / Dodik osvojio turnir u Lyonu, Pavić obranio naslov u Ženevi

Image
Foto: Profimedia

Za Dodiga i Roger-Vasselina to je drugi zajednički naslov na ATP turnirima

25.5.2019.
14:37
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Dodig i francuski tenisač Edouard Roger-Vasselin osvojili su naslov pobjednika u konkurenciji parova na ATP turniru serije 250 u Lyonu, gdje su kao 2. nositelji u subotnjem finalu sa 6-4, 6-3 nadigrali 3. nositelje, britansku braću Kena i Neala Skupskog, nakon 70 minuta igre.

Drugi put zajedno

Za Dodiga i Roger-Vasselina to je drugi zajednički naslov na ATP turnirima. Prvi put su pobjednicima postali na dvoranskom turniru u Montpellieru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našem tenisaču ovo je 13. naslov u konkurenciji parova, a još je 14 puta poražen u finalima. Roger-Vasselin je u svom 29. finalu osvojio 18. naslov, a deseti na domaćem terenu.

U pojedinačnoj konkurenciji za pobjednički trofej u Lyonu borit će se Francuz Benoit Paire i Kanađanin Felix Auger-Aliassime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavić i Marach obranili naslov

U međuvremenu, Mate Pavić i austrijski tenisač Oliver Marach obranili su naslov pobjednika na ATP turniru u Ženevi, gdje su prije godinu dana osvojili posljednji zajednički naslov, a za svoj drugi trijumf u Švicarskoj prvi nositelji turnira svladali su Australca Matthewa Ebdena i Šveđanina Roberta Lindstedta sa 6-4, 6-4 nakon 74 minute igre.

Pavić je svom u 32. finalu osvojio 14. naslov, dok je Marachu ovo bio 22. trijumf u 48. meču za trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajedno su 25-godišnji Splićanin i 38-godišnji Austrijanac osvojili šesti pobjednički pehar iz 14 finala. Osim dva trijumfa u Ženevi, Pavić i Marach su trijumfirali 2017. u Stockholmu te prošle godine u Dohi, Aucklandu i na Australian Openu.

U pojedinačnoj konkurenciji za naslov pobjednika ATP turnira u Ženevi borit će se Nijemac Alexander Zverev i Čileanac Nicolas Jarry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo