LUKA IVANUŠEC

‘DOBRO MI JE ‘SJELA”: Najmlađi strijelac Vatrenih opisao je čarobni trenutak svoje karijere

Luka Ivanušec igrač je o kojemu će se pričati nakon China Cupa. Hrvatska je zauzela 4. mjesto, a veznjak Lokomotive je pogotkom protiv Kine, s 18 godina i nepuna dva mjeseca, postao najmlađi strijelac u povijesti Vatrenih.

ZADNJI NA TURNIRU: Hrvatska ponovno izgubila u ruletu jedanaesteraca

“Puno mi znači taj pogodak, kao i sam nastup za seniorsku reprezentaciju. Osjećaj je bio neopisiv, presretan sam. Tudor mi je dao dobru povratnu loptu, a meni je dobro ‘sjela'”, kazao je Ivanušec na službenoj stranici HNS-a.

NAJMLAĐI STRIJELAC VATRENIH: Ivanušec je hrvatski Xavi Hernandez

“Dojam je da smo bili bolji, dominirali smo i zaslužili smo pobjedu. Kina je pak jednom pucala prema golu i zabila. S jedanaestercima jednostavno nije bilo sreće. Organizacijski je sve bilo odlično, kao i publika, a sveukupno smo pokazali da igrači iz hrvatske lige ipak vrijede. Mogli smo se nositi i s nekim standardnim čileanskim igračima”, dodao je Ivanušec nakon završetka turnira na kojemu je Hrvatska zauzela 4. mjesto.

Lokomotiva – najbolji put

Mladi Varaždinac igrač je Lokomotive, standardan u prvih 11. “Mislim da je to zasad najbolji put, to mi je bio najbolji mogući odabir. Lokomotiva je klub u kojem mladi igrači mnogo napreduju jer imaju priliku za igru”, zaključio je Ivanušec.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr