MOĆNI DVOJAC

DOBRI DUH REPREZENTACIJE RAZVALIO PORUKOM UOČI KATARA: ‘Zato danas nastupaju kraljevi šoka’

Javili se se prije ključne utakmice skupine C

Fizioterapeut rukometne reprezentacije Damir Kajba i tehniko Zdravko Mirilović nastavili su sa svojim redovitim izvještajima sa Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu.

NAJVAŽNIJA UTAKMICA DO SADA: Katar nas je već jednom skupo koštao i mogu nam opet zagorčati život, evo što donosi pobjeda, a što poraz

Hrvatska je u prvoj utakmici odigrala neodlučeno s Japanom, dok je u drugom razbila Angolu. U utorak je protiv Katara čeka borba za vrh skupine pa pogledajte što je poručio uoči tog obračuna amgičnioi dvojac:

“Evo jedno javljanje početkom tjedna, želja je naravno pobjeda prvog mjesta vrijedna. I tako, navikli smo već na frontalne napade i ‘pikanja’ sa boka, al zato danas nastupaju kraljevi šoka! Naravno da čvrsto vjerujemo u dečke, al’ sport je nekad takav, nekad pogodiš stative, nekad prečke. Bitno je samo jedno, da damo od sebe sve i stignemo do nove pobjede. Dakle danas u 18 sati, RTL televizija. Fajterska utakmica sa Katarom koja nam diže samopouzdanje. Zajedno s vama: Iznad svih – Hrvatska”, objavio je Kajba na svom Instagram profilu.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr