banner

KAUBOJI NA SP-U

DOBRI DUH REPREZENTACIJE ODRADIO PRVO JAVLJANJE IZ EGIPTA: Kauboje s dugim cijevima pratili do hotela: ‘Pa ti priđi…’

Hoće li rukometni reprezentativci donijeti veselje u domovinu, gledatelji mogu pratiti uz program RTL-a te uz online platformu RTLplay od 13. do 31. siječnja! Vrijeme je za rukomet – samo na RTL-u!

Od 13. siječnja na RTL-u kreće Svjetsko rukometno prvenstvo za muškarce koje se održava u Egiptu, a upravo domaćini otvaraju utakmicom protiv Čilea. Prijenos je od 18 sati na RTL2, i to je samo jedna od više od 50 utakmica koje će sportski zaljubljenici moći pratiti na RTL-u, RTL2 te na online platformi RTLplay, sve do završetka prvenstva, 31. siječnja.

DANAS POČINJE SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU: Evo kad sve igra Hrvatska i što nam treba za prolazak u drugi krug

Hrvatska reprezentacija u utorak je sretno je doputovala u Aleksandriju, a prvu utakmicu u skupini C igrati u petak, 15. siječnja 2021. godine. Po dolasku u Aleksandriju, reprezentacija je odradila zdravstvene protokole.  apo prvi ut poo dolasku u Egipat javio se dobri duh reprezentacije, fizioterapeut Damir Kajba. Prvo je pokazao fanovima kako su ih dočekale lokalne vlasti i kako izgleda smještaj reprezentativaca:

A onda je najavio ono što počinje:

“Dobar dan Hrvatska iz tople Aleksandrije. Danas počinje siječanjsko ludilo – Svjetsko rukometno prvenstvo u Egiptu i zato pokušajmo malo maknuti misli od ovih strahota. Pričajmo o rukometu, pokušajmo zaspati s rukometom, sanjajmo rukomet i probudimo se s rukometom”, poručio je Kajba, a onda je otišao probuditi Zdravka Mirilovića, tehnika reprezentacije, koji je imao poruku za sve navijače.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr