DOBRA VIJEST ZA HRVATA: / Minnesota raskinula ugovor s mladom zvijezdom

Image
Foto: AFP
24.9.2015.
10:49
AFP
VOYO logo

"U razgovoru s Anthonyjem i njegovim zastupnicima došli smo do zaključka kako je najbolje za obje strane da se raziđemo. Kada pogledate našu momčad, vidite kako smo najbolje popunjeni upravo na poziciji koju igra Anthony. Radi se o talentiranom igraču koji može potražiti sreću negdje drugdje u NBA-u", objavili su Wolvesi što je i dobra vijest za Damjana Rudeža. Bennett je bio i njemu konkurencija, a sada će naš reprezentativac nešto lakše do mjesta u momčadi.

Bennetta su na "draftu" izabrali Cleveland Cavaliersi, koji su ga prošloga ljeta zajedno s još jednim Kanađaninom koji je izabran kao prvi na "draftu" 2014., Anthionyjem Wigginsom poslali u Minnesotu u zamjenu za Kevina Lovea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bennett je prošle sezone odigrao 57 utakmica za Minnesotu, te je prosječno postizao5.2 koševa, 3.8 skokova i 0.8 asistencija za 15.7 minuta provedenih na terenu po utakmici. To je bio tek blagi pomak naperijed u odnosu na sezonu 2013/14. kada je u Clevelandu u 52 utakmice imao 4.2 koša, 3.0 skokova i 0.3 asistencije za 12.8 minuta po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo