Đurić: Sramota Partizana je debakl srpskog fudbala

Ružić zvao Mateusa da zameni Rašovića?

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da je sramota kako je njegova ekipa izgubila od, kako kaže, prosečnog Tuna u plej-ofu za Ligu Evropa.

Ovo je jako ružan trenutak za srpski fudbal, prvenstveno za Partizan. Nemoć koju smo pokazali u Tunu je sramota, ali sve to pokazuje da je srpski fudbal doživeo debakl“, rekao je Đurić novinarima na aerodromu u Cirihu, piše B92.

Partizan je prošle nedelje pobedio Tun u Beogradu sa 1:0, ali je u četvrtak u revanšu izgubio u Švajcarskoj sa 3:0, pa tako nije uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige Evropa.

Đurić je rekao da ne može da nađe opravdanje za lošu igru Partizana.

Da se protiv ovakve prosečne ekipe igra bez ideje, bez koncepcije, ne vidim čime bih to mogao da opravdam. Nažalost, moramo da shvatimo da su to naše mogućnosti i naše stanje“, istakao je Đurić.

Upitan kakav je status trenera Vuka Rašovića, Đurić je odgovorio:

Normalan mu je status, kao i do sada“.

Pojedini mediji su ranije preneli da je potpredsednik kluba Branko Ružić zvao bivšeg trenera ’crno-belih’ Lotara Mateusa da zameni Rašovića na klupi.

Mi radimo timski, svako donese svoje predloge i pričamo o tome. S Ružićem sam se juče čuo četiri puta, ali nismo pričali o tome. Ne verujem da je Ružić zvao Mateusa jer nam on uvek kaže koju ideju ima“, rekao je Đurić.

Povratak na Net.hr