Đoković razočaran (VIDEO)

San o osvajanju Rolan Garosa ostaće barem još 365 dana nedosanjan za srpskog asa

7.6.2013.
20:15
VOYO logo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je Rafaelu Nadalu na plasmanu u finale Rolan Garosa i istakao da je razočaran ovim porazom.

- Ovo je bio neverovatan meč i lepo je što sam bio deo njega, ali se osećam razočarano. Čestitam Nadalu, pokazao je hrabrost u važnim momentima. Kada je imao brejk zaostatka, pogađao je neke neverovatne poene sa osnovne linije. Nisam očekivao lagan meč. Znao sam da ćemo i on i ja dati sve od sebe kako bismo stigli do pobede. Zaista sam dao sve od sebe da se vratim u meč. Treći set nije bio dobar. Psihički sam pao, a on je to iskoristio - istakao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Šta da kažem. To su specifični momenti u mečevima sa najvećim rivalima, kada morate da koristite svoje mogućnosti. Ako to ne uradite, vraća vam se. Ali ne vidim mnogo loših stvari koje sam uradio na ovom meču, a posebno u petom setu. U toj situaciji nisam video usporeni snimak, tako da ne mogu da procenim da li je odluka sudije bila ispravna. Moj argument je da je kada se to desilo lopta već bila van terena. Znam da je pravilo da se poen gubi ako se mreža dodirne pre nego što loptica drugi put odskoči. Ne znam da li se to uzima u obzir u situaciji kada je loptica otišla van terena. Ali ko zna u kom pravcu bi meč tekao da sam osvojio taj poen. On je pogađao neke linije iz neverovatnih uglova. Osim toga servirao je veoma dobro i bio agresivniji - smatra prvi reket sveta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je rekao da je mnogo želeo trofej na ovom turniru, ali da će sada pokušati da se oporavi i pripremi za Vimbldon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo