Đilas: Sukob Čovića i Vujoševića preneo se na navijače

Skandal u finalu Kupa je samo posledica priče koja već dugo traje

11.2.2013.
14:51
VOYO logo

U prostorijama Košarkaškog saveza Srbije danas je održana konferencije za novinare, posle skandala na finalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća.

Predsednik KSS Dragan Đilas istakao je prilikom obraćanja medijima da je ponašanje igrača obe ekipe bilo za primer, ali da su navijači preterali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Tražio sam tokom poluvremena od sudija da se utakmica prekine, ukoliko navijači nastave sa vređanjem porodica igrača i funkcionera. Kada neko skandira Tomaševiću da je ustaša... Tu nema ni trunka morala. Apelujem da se i državni organi uključe u rešavanje problema koji je počeo huliganima u fudbalu, a sada se preneo i na košarku - rekao je Đilas.

On je potvrdio da je prekid meča mogao je da bude sprečen većim brojem angažovanih policajaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Trebalo je da ih bude više, ali bi bilo bolje i kada bi klubovi smanjili međusobnu tenziju, a ne da se oglašavaju na svaku reč iz suprotnog tabora. Već dve godine od kada sam na čelu KSS apelujem da se stane na kraj huliganima, da se Kup gleda kao u Španiji ili Italiji, sa decom na tribinama - dodao je Đilas.

Predsednik KSS je naglasio da sukob Nebojše Čovića i Duška Vujoševića postoji od ranije i da se preneo na navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Kada se očekivao nastavak meča, po mom mišljenju je Vujošević trebalo da ga vodi, a ne da ide kod Čovića. A onda se desilo šta se desilo. Međutim, ne mogu ja da zabranjujem treneru da ide gde hoće, ali bi i mediji mogli da izbegnu da prenose njihova međusobna prepucavanja - zaključio je Đilas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike