ZAZA PRIZNAO

DJEVOJKA GA ŠAMARALA DA DOĐE K SEBI: ‘Promašeni penal me skoro uništio, osjećao sam se kao da je smak svijeta’

Koliko promašeni jedanaesterac može loše utjecati na život nogometaša, potvrdio je talijanski napadač Simone Zaza. Prošlog ljeta na Europskom prvenstvu, Zaza je promašio s bijele točke u četvrtfinalnoj utakmici protiv Njemačke, a njegovo “cupkanje” prije izvođenja penala postalo je hit na društvenim mrežama.

U razgovoru za Gazzettu dello Sport, Zaza je pokušao objasniti što se sve događalo nakon nesretnog jedanaesterca. Iza njega je neuspješna polusezona u Bilićevom West Hamu.

Smršavio od očaja

“Promašaj je za mene bio velika trauma, osjećao sam se jako loše, izgubio sam puno kilograma ovog ljeta”, priznao je Zaza.

“No, danas se smijem Zaza-plesu”, dodao je napadač Juventusa koji je ove zime prešao u Valenciju, na novu posudbu.

Talijanski napadač otkrio je detalje promašaja kojeg će pamtiti.

“Tog mjeseca vježbao sam penale na treningu i od deset pokušaja, sve sam zabio. Čak i u ovom pokušaju, prevario sam vratara Neuera, ali dogodio se ‘bum’, lopta je sijevnula pored vratnice. Odmah sam osjetio bol, počela me boljeti glava, osjećao sam se stvarno loše”, priznao je Zaza.

‘Osjećao sam se kao da je smak svijeta’

Puno mu je, kaže , pomogla njegova djevojka.

“Razgovarali smo jako puno, dala mi je i dva šamara da dođem k sebi”, otvoren je bio napadač “azzurra”.

“Kad sam se vratio treninzima, osjećao sam se kao da je smak svijeta. Nisam bio spreman za bilo šta, nisam imao mentalnu snagu, a nakon toga u Londonu sam pao i na fizičkom planu. Sad se polako vraćam”, zaključio je Zaza.

Kod Bilića se nije usrećio, odigrao je 11 utakmica za West Ham i nije zabio ni jedan gol. Sad je na Mestalli na novom početku.

 

Chiara Biasi je djevojka kojoj se Zaza prepustio nakon traumatičnog iskustva…

tell them what they wanna hear

A post shared by Chiara Biasi (@chiarabiasi) on

caldo

A post shared by Chiara Biasi (@chiarabiasi) on

Povratak na Net.hr