MAKSIMIRSKE ZVIJEZDE VOLE DOMAĆE CURE: / Najplaćeniji dinamovac zaprosio djevojku (19)

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Junior Fernandes (27) u drugom dijelu prvenstva trebao bi "letjeti" terenom s obzirom koliko je zaljubljen. Odabranica najplaćenijeg dinamovca ima tek 19 godina i zove se Marta Marija Radić.

17.2.2016.
18:52
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Na Instagramu stalno objavljuje fotografije svoje djevojke, a za Valentinovo je složio kolaž u znak nove velike ljubavi. Objavio je i sretnu vijest: "Rekla je da!", dajući do znanja da će uskoro pred oltar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dudu oženio Andreu, Ibanez Mateju

No, nije to ništa novo kad su u pitanju Dinamovi nogometaši i domaće "puce".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo da Silva na stadionu je svojedobno upoznao svoju buduću suprugu Andreu. Brak traje i danas, a Dudu s domaćom ljepoticom ima dvoje djece, Lorenu i Mathiasa.

Image
Image

Da se strani nogometaši vole vezivati za lokalne djevojke, potvrđuje i Luis Ibáñez koji je oženio Mateju Alegić. Argentinac je trenutačno član Crvene zvezde, a supruga ga prati i u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

I Etto postao zagrebački zet

Zagrebački zet postao je i Brazilac Etto koji je, dok je igrao za Dinamo, oženio Anju Pavelić. Kamerunac Matthias Chago, koji je ostao u dobrom sjećanju Dinamovim navijačima, oženjen je Osječankom Dašom s kojom ima dvije djevojčice. Ta ljubav datira iz vremena dok je Chago nastupao za osječki Metalac.

Sammir osvojio srca mnogih, ali se nije vezao

Brazilac Sammir trenutačno igra u Kini, ali rado svraća u Zagreb gdje se tijekom karijere u Dinamu, rado i često družio s rasnim zagrebačkim ljepoticama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo