DINAMOVCIMA NEĆE BITI LAKO: / Rujevica će gorjeti, ostalo još samo 200 ulaznica za derbi

Image

Stadion na Rujevici gotovo je rasprodan za sutrašnji derbi Rijeke i Dinama koji počinje u 19 sati. Iz kluba domaćina su poručili kako je za tu utakmicu ostalo još samo 200 ulaznica.

10.8.2017.
13:03
VOYO logo

RASPADA SE ŠAMPIONSKA RIJEKA: Na Dinamo i Olympiakos Kek definitivno ide bez ključnog igrača

Image
RASPADA SE ŠAMPIONSKA RIJEKA: /

Na Dinamo i Olympiakos Kek definitivno ide bez ključnog igrača

Image
RASPADA SE ŠAMPIONSKA RIJEKA: /

Na Dinamo i Olympiakos Kek definitivno ide bez ključnog igrača

Cijene su "paprene", najskuplja ulaznica košta 860 kuna, ali za derbi se ne pita za novac. Iz NK Rijeka su navijačima poslali priopćenje u kojemu ih upozoravaju na posebne mjere sigurnosti, s obzirom da se radi o utakmici visokog rizika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je od strane MUP-a proglašena utakmicom visokog sigurnosnog rizika i sukladno tome poduzimat će se pojačane sigurnosne mjere za vrijeme dolaska, tijekom boravka i za vrijeme odlaska navijača. Zbog prethodno navedenog neće biti točenja alkoholnih pića u zoni stadiona.

Do ovog trenutka u prodaji je ostao još samo manji broj (oko 200) ulaznica za sjevernu tribinu pa je za pretpostaviti da neće biti prodaje ulaznica na dan utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Dinamo 412 ulaznica

GNK Dinamo je preuzeo 412 ulaznica za svoje navijače i iste će prodavati u Zagrebu, dok na dan utakmice na stadionu HNK Rijeka neće biti moguće kupiti ulaznicu za gostujuću tribinu.

Ulazi na stadion otvaraju se u 17:30 sati, a s obzirom da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta molimo sve naše navijače da što ranije krenu prema stadionu da bi se izbjegle gužve na ulazima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominjemo da svaki posjetitelj (uključujući i djecu do 14 godina) mora posjedovati valjanu ulaznicu ili propusnicu i ovim putem još jednom molimo sve posjetitelje s djecom da zbog sigurnosnih razloga te izbjegavanja mogućih ozljeda Vas i Vaše djece ne prolazite zajedno s djetetom kroz ulazne barijere (tzv. brojače ulaznica ili češljeve).

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na zakonske odredbe iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0.5 g/kg), zabranu posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlašteni ulazak u natjecateljski prostor i dr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suzdržati se od govora mržnje

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne – tzv. hukanja, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije (novčane kazne i zatvaranje tribine) za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače.

Veliko hvala svim našim vjernim navijačima odnosno našem dvanaestom igraču na izuzetnoj podršci i vrhunskoj atmosferi koju stvarate na utakmicama našeg najdražeg kluba sa željom da i ovaj put vodite naš najdraži klub do nove pobjede", poruka je Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo