PRIJATELJI STARI GDJE STE

DINAMOV NAPADAČ DOBRO GA POZNAJE: “Sterling je malo čudan”

Dinamov napadač Armin Hodžić imao je prilike dobro upoznati najskupljeg engelskog igrača. U lipnju 2011. Hodžić je iz Željezničara prešao u Liverpool gdje ga je dočekala buduća zvijezda Raheem Sterling.

“Već na prvom treningu se vidjelo da je klasa od igrača. Sterling je bio jako dobar. Nije bio nimalo prepotentan. Šalili smo se, družili”, rekao je Hodžić za 24 sata.

Četiri godine kasnije, Sterling je prešao iz Liverpoola u Manchester City za 68 milijuna eura. S budućim slavnim engleskim napadačem, koji ovog ljeta nipošto nije želio ostati u Liverpoolu, član mlade reprezentacije BiH čak je i zaigrao.

“Znate kakvi su Jamajčani”

“Ne bih rekao da je Sterling tvrdoglav. Malo je čudan. Dolazi s Jamajke, rođen je u rođen je u Kingstonu, a u Englesku je došao kao dijete. Znate kakvi su Jamajčani…”, kazao je Hodžić.

Dok je bio u Liverpoolu, Sterling je izluđivao svog trenera Brendana Rodgersa. Nekoliko puta je uhvaćen u pušenju raznih opijata. Ovog ljeta odbio je potpisati novi ugovor s Liverpoolom, iako su mu redsi nudili 140.000 eura tjedno. U Cityju će dobiti dvostruko više.

Povratak na Net.hr