DINAMOV DRAGULJ NIJE POTONUO NAKON TEŠKE DIJAGNOZE: / 'To je još jedna utakmica u kojoj moram pobijediti'

Image
Foto: PIXSELL

"Dobra je stvar što Nikoli nije stradala hrskavica i siguran sam da će postoperativni tijek proći uredno i bez daljnjih komplikacija" poručio je dr. Smodek

28.3.2018.
19:39
PIXSELL
VOYO logo

Nikola Moro izašao je iz igre u 12. minuti utakmice Hrvatske U-21 reprezentacije protiv Moldavije (4-0) zbog problema s koljenom, a dijagnoza nije nimalo dobra. Mori su nastradali prednji križni ligamenti te za njega nogometa neće biti barem sljedećih šest mjeseci.

"Svi znamo kako je riječ o teškoj ozljedi i da je oporavak dugotrajan proces, ali to je još jedna utakmica u kojoj moram pobijediti. Zahvalio bih se svima koji su mi poslali poruke podrške, puno mi to znači. Obećajem svima njima da ću dati sve od sebe kako bih se vratio zdrav i spreman za sve što me čeka u budućnosti. Nema predaje", rekao je Moro za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

27.03.2018., stadion Radnik, Velika Gorica - Kvalifikacijska utakmica za Euro U21 koji ce se odrzati u Italiji 2019. godine, skupina 1, 7. kolo, Hrvatska - Moldavija. Nikola Moro Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo liječnik Ivica Smodek podrobnije je objasnio o kakvoj je ozljedi riječ:

"Radi se o rupturi prednjeg križnog ligamenta koja zahtjevna operativni zahvat. Oporavak traje minimalno šest mjeseci. Dobra je stvar što Nikoli nije stradala hrskavica i siguran sam da će postoperativni tijek proći uredno i bez daljnjih komplikacija" poručio je dr. Smodek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo