DINAMO U NORVEŠKOJ: / Mamić svima prodao fintu?

Image
Foto: Pixsell, Marko Prpić
3.8.2015.
20:02
Pixsell, Marko Prpić
VOYO logo

Dinamo u Norveškoj traži prolaz u 4. pretkolo Lige prvaka. Nakon 1:1 na Maksimiru, hrvatski prvak mora izvući bolji rezultat na gostovanju u Moldeu.

"Čeka nas drugih 90 minuta ovog ogleda s Moldeom i nadamo se da ćemo za toliko riješiti pitanje prolaska. Cijenimo Molde, osvojili su tri naslova u zadnje četiri godine, kvalitetna su momčad, ali očekujemo pobjedu i prolaz. Teško je reći kako će Molde igrati, ali očekujemo da igraju slično kao u Zagrebu. Imaju dobar rezultat, ne trebaju previše napadati i riskirati, no vidjet ćemo u srijedu", kazao je Dinamov trener Zoran Mamić i otkrio kako će umjesto Machada zaigrati drugi Portugalac - Gonçalo.

Tko umjesto Machada?

Varka na konferenciji za novinare ili će stvarno ubaciti defanzivnog veznjaka umjesto kreativca - vidjet ćemo u utorak od 19 sati kada počinje utakmica. Nekako sumnjamo u taj potez, jer Dinamo će trebati kreativci, ali i igrači koji će moći odigrati nešto opasnije prema naprijed. Goncalo to sigurno nije, kao niti Ademi koji je siguran u prvoj postavi. Loviti prolaz i pozitivan rezultat sa dva defanzivna vezna kod momčadi koja će se vjerojatno braniti sa svih 10 igrača baš i nije neka genijalna ideja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo biti puno brži, trčati više nego u Zagrebu kao i više pucati kada smo na rubu kaznenog prostora; jednostavno moramo raditi manje tehničkih pogrešaka. Siguran sam da ćemo u tim stvarima biti bolji", zaključio je Mamić u izjavi za klupsku službenu stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo