DINAMO PREGAZIO FERENCVAROS: / Bjelica otkrio što je bilo ključno za pobjedu o kojoj će se dugo pričati

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Modrima sada slijede dvoboji s norveškim Rosenborgom u doigravanju za Ligu prvaka

13.8.2019.
22:26
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u fenomenalnoj utakmici pobijedili su Ferencvaros 4:0 i izborili plasman u doigravanje Lige prvaka, a nakon susreta u redovima Modrih vladalo je veliko zadovoljstvo.

Image
FERENCVAROS - DINAMO 0:4: /

Rapsodija Modrih u Budimpešti, Olmo i društvo utišali 20 tisuća Mađara i došli na korak do Lige prvaka

Image
FERENCVAROS - DINAMO 0:4: /

Rapsodija Modrih u Budimpešti, Olmo i društvo utišali 20 tisuća Mađara i došli na korak do Lige prvaka

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Nenad Bjelica bio je ponosan na svoje nogometaše i njihovu predstavu.

"Dobro smo se pripremili za utakmicu i pet-šest dana razmišljali o njoj. Ovo nam je bilo u glavi, znali smo što znači za klub i hrvatski nogomet. Dečki su se cijelu utakmicu bacali na glavu. Vidjeli smo Dinamo koji smo gledali prošle sezone. Odigrali smo veliku utakmicu i apsolutno zasluženo prošli", prenosi Bjeličinu izjavu Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenomenalni Ademi

Jedan od najzaslužnijih za pobjedu Dinama bio je kapetan Arijan Ademi koji je asistirao i postigao pogodak, a utakmicu je odigrao na poziciji "osmice", koja nije njegova standardna.

"To nije prvi put da je Arijan igrao na toj poziciji. Tako smo igrali protiv Plzena, tako je bilo i protiv Hajduka. On je igrao tu poziciju i triput je asisitrao i koristi nam na toj poziciji. Voli šesnaestrac protivnika, često utrčava i jako je opasan. Dao je taj gol koji nam je pružio mirnoću i večeras je odigrao kapetanski. Također, odradio je jedan trening i bio je upitan, a odigrao je takvu utakmicu i svaka mu čast, poručio je strateg Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je otkrio: "Ovo mi je jedna od tri najdraže pobjede u karijeri. Ne u Dinamu, nego u karijeri. Danas je stvarno bio veliki pritisak i imali smo veliku odgovornost prema klubu da odigramo hrabro. Tako smo najavljivali i na kraju zasuženo pobijedili ovako visoko".

Dinamo u play-offu za Ligu prvaka očekuju dvoboji s norveškim Rosenborgom. Prva utakmica će se igrati u Zagrebu 21. kolovoza, a uzvrat je u Trondheimu 27. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo