DINAMO POSLAO VAŽNU OBAVIJEST NAVIJAČIMA: / Svi koji namjeravaju u Norvešku trebali bi ovo pročitati

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Hrvatski prvak ima dva gola prednosti

22.8.2019.
20:16
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u srijedu su u Maksimiru u prvom susretu posljednjeg pretkola Lige prvaka protiv norveškog Rosenborga slavili sa 2-0 pogocima Brune Petkovića (8-pen) i Mislava Oršića (28). Dinamo je stekao lijepu prednost za uzvrat 27. kolovoza u u 21:00h u Trondheimu, ali treba istaknuti da je Rosenborg dokazao da je opasan protivnik, a naročito u prekidima.

Dan poslije susreta Modri su na službenoj stranici iznijeli nekoliko bitnih informacija za navijače koji namjeravaju putovati na uzvrat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena ulaznica

"Cijena kupona za ulaznicu za gostujući sektor stadiona Lerkendal iznosi 165 kuna. Rezervaciju kupona moguće je obaviti isključivo putem GNK Dinamo i to isključivo putem službene procedure, uz predočenje važećeg osobnog dokumenta.

Kupovina kupona bit će ISKLJUČIVO na Ticket pointu u Zagrebu, a zamjena kupona za ulaznicu bit će u Trondheimu na dan utakmice. Klub će pravovremeno objaviti više detalja o zamjeni kupona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preduvjet za kupovinu kupona za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a svi su kuponi i ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati kupone niti ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Kupon/ulaznicu nije moguće kupiti uz predočenje zdravstvene iskaznice, pokaza i sličnih dokumenata", poručili su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Termini prijava za kupon: Od 22.8. od 00:01h do 23.8. do 20:00 sati

Navijači čiji zahtjevi budu odobreni, moći će kupone kupiti na Ticket pointu u Zagrebu u sljedećim terminima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- subota, 24.8. od 11 do 19 sati

- nedjelja, 25.8. od 11 do 19 sati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo