DINAMO OBJAVIO TUŽNU VIJEST: / Iznenada preminuo član zlatne generacije iz 1982.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bio je sin proslavljenoga maksimirskog braniča iz šezdesetih godina

13.3.2020.
12:13
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U dubokoj boli javljamo da je u Zagrebu u petak u ranim jutarnjim satima iznenada preminuo DavorBraun, igrač zlatne Dinamove generacije iz 1982. godine i aktivni član maksimirskih veterana, objavio je klub na službenoj stranici.

"Charlie mlađi, kako su ga od milja zvali Dinamovi kibici, bio je sin proslavljenoga maksimirskog braniča iz šezdesetih godina, MirkaBrauna. Popularna afro-frizura, visoka figura, čvrsti gard... U sjećanjima ćemo „zamrznuti“ upravo takav kadar, toliko karakterističan za Davora u doba dok je plesao maksimirskim travnjakom. Vremenom je bujna kosa malo “okopnila” i promijenila boju, ali ostao je onaj žustri gard začinjen temperamentnim i polemičkim pristupom kojim je “secirao” nogometne teme, a posebice one vezane uz njegov Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor Braun rođen je 15. studenoga 1963. godine u Zagrebu, prošao je maksimirsku nogometnu školu, u prvoj je momčadi plavih nastupao tri sezone, potom igrao za Zagreb, austrijski LASK... Zadnjih je godina bio aktivni član Dinamovih veterana i rado se odazivao svakoj akciji i druženju.

Image
Image

15.04.2014., Zagreb - U konobi Belin okupio se dio generacije NK Dinamo iz 1967 te komentirao aktualnosti oko sadasnjeg GNK Dinamo. S lijeva: Branko Gracanin, Davor Braun, Zlatan Arnautovic, Marijan Cercek, Ismet Hadzic, Stjepan Jerkovic, Zlatko Skoric, Rudolf Belin i Kristijan Belin. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Njegovi sinovi Patrik i Dominik igraju u Dinamovoj školi i ponosno predstavljaju treću generaciju Braunovih u plavome klubu. GNK Dinamo i ovim putem izražava iskrenu sućut obitelji Davora Brauna. Dragi prijatelju, neka ti je vječna slava i hvala", poručili su iz Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo