ZABILI IM DESET GOLOVA U DESET DANA: / Dinamo opet uništio Split, Hodžić dvostruki strijelac, Sammir zabio u HNL-u nakon četiri godine

Image

U deset dana, Dinamo je Splitu zabio deset golova! Nakon 6:0 pobjede u Kupu Hrvatske, maksimirska je momčad slavila i u prvenstvu protiv "crvenih", da bi u 27. kolu, Dinamo kod kuće slavio s 4:0.

11.3.2017.
15:42
VOYO logo

Dinamo se ovom pobjedom, uoči Jadranskog derbija koji Rijeka igra s Hajdukom na Poljudu primaknuo vodećoj momčadi na tri boda.

Armin Hodžić u strašnoj je formi, bh. napadač nastavio je zabijati Splitu i u prvenstvenoj utakmici, nakon što je "crvenima" zabio četiri komada u Kup utakmici (6:0). Mrežu gostiju već u 12. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajno je odapeo s ruba šesnaesterca i pogodio suprotni gornji kut Kukićeve mreže..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Lokomotive do Splita prošlo skoro četiri godine

Dinamo je nastavio napadati i nakon Hodžićevog pogotka, a prekrasnu akciju u 35. minuti glavom je okončao Sammir. To je prvi "povratnički" Brazilčev pogodak u Maksimiru. Iako se Sammir muči s tjelesnom pripremljenošću, iz utakmice u utakmicu sve je bolji, a sad je pravovremeno reagirao i zabio pored Splitove obrane.

Sammir je gol zabio u HNL-u gotovo nakon četiri godine, posljednji pogodak do ovog današnjeg postigao je 17. svibnja 2013. u pobjedi protiv Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikulić je u 41. minuti skrenuo loptu u vlastitu mrežu, ali nije bilo promjene rezultata, jer je sudac označio zaleđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajno je Sammir u 45. izveo slobodni udarac, po tlu, a lopta je nekoga dodirnula u živom zidu i prošla pored lijeve vratnice.

Ponovno Hodžić

U 61. minuti, Hodžić je još jednom pokazao da mu je Split omiljeni suparnik, još jednom je pogodio Kukićevu mrežu i u dvije utakmice protiv Splita utrpao čak šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hodžić je ukupno zabio osam golova u prvenstvu, 13 u sezoni- Zastrašujuća je Hodžićeva statistika, u zadnje četiri utakmice u HNL-u zabio je šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ćorić zaključio posao

Ante Ćorić je u 70. minuti iskoristio asistenciju Nikole Mora i povećao prednost na 4:0. Dinamo je u dvije utakmice Splićanima zabio čak deset golova, prošlog je tjedna u Kupu slavio s 6:0.

Pokušao je Ćorić u 84. minuti s ruba 16-erca, punom nogom pod gredu, ali je Kukić fenomenalno obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavlovski je u 86. minuti zaradio drugi žuti karton, pa ga je sudac Pajač poslao ranije u svlačionicu. Split je do kraja utakmice ostao s igračem manje.

Žuti karton je minutu prije kraja dobio Pivarić pa će propustiti gostovanje kod Istre u sljedećem kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi Dinamo sada ima 58 bodova, tri manje uz utakmicu više od vodeće Rijeke koja od 17 sati gostuje kod Hajduka, dok je pretposljednji Split ostao na 15 bodova, šest više od posljednje Cibalije koja će u nedjelju ugostiti Istru 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo