MAMIĆ VJEROJATNO LUDUJE: / Eduardo i društvo nadigrali Dinamo!

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nogometaši Dinama u petak su odigrali pripremnu utakmicu protiv Šahtara, te upisali još jedan poraz. Ukrajinci su slavili s 2:0.

5.2.2016.
19:34
AFP
VOYO logo

Zdravku Mamiću je vjerojatno pao mrak na oči, gol Dinamu je zabio nogometaš s kojim se spori na sudu, bivši Vatreni - Eduardo da Silva. Kako to obično biva, Zagrepčanima su zapaprili hrvatski nogometaši. Darijo Srna je ubacio sa svoje desne strane, a savršeni ubačaj je Eduardo pospremio u mrežu. Igrala se tek šesta minuta dvoboja u španjolskoj La Mangi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 26 minuta igre već je bilo 0:2, Taison je iz blizine pospremio loptu u Dinamovu mrežu, a Zagrepčani mogu biti sretni što je završilo 'samo' s dva gola u njihovoj mreži. Mogli su Srna i društvo zabiti još koji gol, ali nisu bili precizni. Kako bilo, Dinamove pripreme utakmicu nisu baš donijele neke bajne rezultate. Pobijedili su tek poljsku momčad Piast Gliwice, odigrali nulu s moskovskim CSKA, te izgubili od Stromsgodseta, Liteksa i - Šahtara.

Srećom po Mamiće, više neće igrati utakmice u Španjolskoj, već 10. veljače ih čeka utakmica četvrtfinala Kupa protiv Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo