DINAMO IGRA KLJUČNU UTAKMICU LIGE PRVAKA: / Evo gdje možete gledati Modre i kakvo je iznenađenje u sastavu Bjelica pripremio

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U utorak i srijedu igra se treće kolo Lige prvaka. Dinamo ide na noge Šahtaru, a utakmica je na rasporedu u 18:55 uz tekstualni prijenos na portalu Net.hr

22.10.2019.
8:19
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u utorak će od 18.55 odigrati utakmicu trećeg kola Lige prvaka u ukrajinskom Harkivu protiv Šahtara. Iako je taj klub iz Donjecka, Šahtar zbog političke situac9ije svoje domaće utakmice igra u Harkivu.

Modri su u prva dva kola osvojili tri boda, pobijedili su talijansku Atalantu i izgubili od engleskog Manchester Cityja, istao kao Šahtar koji je također poražen od Cityja, s tri boda osvojio protiv Atalante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri drugi, Šahtar treći

Zahvaljujući boljoj gol razlici Dinamo je trenutno na drugom, a Šahtar na trećem mjestu u skupini C i njihove utakmice gotovo će sigurno imati najveći utjecaj oko konačnog plasmana u grupnoj fazi natjecanja.

Manchester City je sa šest bodova prvi i bilo bi veliko iznenađenje ako građani ne završe natjecanje u skupini sa stopostotnim učinkom i uvjerljivo osvoje prvo mjesto, dok je borba za drugu pozicoiju otvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato okršaj Šahtara i Dinama privlači veliku pažnju, a gledatelji u hrvatskoj moći će ga pratiti na kanalu PlanetSport, dostupnom u ponudi mreže A1, koji prenosi utakmice Modrih koje se u Ligi prvaka igraju u utorak.

Vjerojatni sastavi

Šahtar: Pjatov - Bolbat, Matvjenko, Kricov, Ismaily - Kovalenko, Stepanenko, Patrik - Marltos, junior Morales, Taison

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo: Livaković - Stjanović, Dilaver, Perić, Leovac - Moro, Olmo, Ademi - Kadzior, Gavranović, Oršić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo