LIJEPA NOVINARKA

DILETTA OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG IZGLEDA: ‘Skoro svakog dana to obavezno napravim’

Zlatan je glavna zvijezda Sanrema

Najzgodnija sportska reporterka u Italiji Diletta Leotta ovog se ljeta našla se u središtu skandala. Naime, Talijanski tabloid Chi objavio je ovog ljeta kako su najzgodnija sportska reporterka u Italiji Diletta Leotta i Zlatan Ibrahimović uhvaćeni u zajedničkom odmoru na Sardiniji.

ZLATAN OBJAVIO SNIMKU SA SANREMA: Đoković mu se javio u komentarima – i propisno se osramotio! ‘Slomio si joj srce, Novače!’

Diletta i Zlatan navodno su viđeni zajedno u društvu još nekolicine prijatelja na Costa Smeraldi na Sardiniji, a Zlatanove supruge tamo nije bilo te se počelo šuškati da su u vezi. Diletta se na koncu oglasila o svemu tome.

“Ne treba tu ništa komentirati jer veza između nas ne postoji. Jedino profesionalna suradnja”, stajalo u njezinoj izjavi.

Sada su pak došli pod povećalo talijanske javnosti zbog Zlatanovog nastupa na Sanremu gdje je Šveđanin glavna zvijezda. Upravo se Diletta odlučila osvrnula na to.

“Ibrahimoviću nisu potrebni savjeti, jer je on rođeni šoumen. Jedino što mu mogu poručiti jeste da bude svoj. Samo takav će napraviti sve da mi umremo” od smijeha”, kazala je. Osim toga otkrila je tajnu svog savršenog izgleda.

“Ja sam sa Sicilije i volim jesti, a formu održavam tako što se trudim svaki dam trenirati po 20 minuta. Ako nisam u mogućnosti trenirati po 20 minuta, onda se vratim na dva-tri jača treninga tjedno koja odradim po sat vremena”, rekla je lijepa Talijanka.

Povratak na Net.hr