NISU U RODU

DEMANTI LUKE MODRIĆA I NJEGOVE OBITELJI: ‘Zaprepašteni smo, nikad nismo čuli za tu ženu’

Španjolski Sport prvi je objavio priču kako je u Salvadoru ubijena 40-godišnja Susana Modrić, rođakinja zvijezde hrvatske reprezentacije i madridskog Reala Luke Modrića. Vijest se brzo proširila medijskim prostorom, mnogi su putem društvenih mreža izrazili sućut Luki Modriću. No, ubrzo je stigao demanti iz obitelji Modrić.

Luka Modrić je, potaknut silnim zanimanjem javnosti na Twitteru objavio:

“Vezano za informacije koje su se pojavile, želim razjasniti da poginula osoba u El Salvadoru nema nikakve obiteljske veze sa mnom”, napisao je Modrić na Twitteru u četvrtak navečer.

Oglasio je i Stipe Modrić, otac hrvatskog nogometaša koji je također negirao je rodbinsku povezanost s ubijenom Hrvaticom koja je posljednjih šest godina živjela u Salvadoru.

“Ne znam ništa o tom događaju, niti sam ikada čuo za tu ženu za koju su mediji napisali da je Lukina rodica. Prvi put sam za nju čuo i ostao sam zaprepašten”, izjavio je Stipe Modrić za zadarski.hr.

Majka dvoje maloljetne djece oteta je u ponedjeljak, a dva dana kasnije pronađena je ubijena u prtljažniku.

“Ja o toj ženi ništa ne znam. Da nam je ona rodica, sigurno bih znao za nju. Koliko ja znam, u obitelji nemamo rodicu s tim imenom”, dodao je Stipe Modrić, šokiran time što se salvadorska tragedija povezuje s njegovom obitelji zbog istog prezimena.

Povratak na Net.hr