Dauda režirao pobedu crveno-belih (VIDEO)

Zvezda nadigrala Hajduk iz Kule sa 3:0

3.4.2013.
20:10
VOYO logo

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu kulskog Hajduka sa 3:0 u utakmici 21. kola Superlige, a utamciju je obeležio dvostruki strelac Abiola Dauda.

Ovom pobedom crveno-beli su došli na šest bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Partizan koji u sutra gostuje užičkoj Slobodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bila drugi uzastopni trijumf novog trenera crveno-belih, Portugalca Rikarda Sa Pinta koji svakako može da bude zadovoljan izdanjem svojih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvezda je pružila najbolju partiju u prolećnom delu sezone, dok Hajduk nije ponovio igru iz prošlog kola protiv Partizana kada je osvojio bod.

Crveno-beli su mrežu gostiju načeli u 13. minutu preko Daude koji je glavom posle kornera bio precizan i postigao prvenac u dresu Zvezde u takmičarskim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti igrač je u 49. minutu atraktivnim udarcem petom, posle centaršuta Filipa Mladenovića, najavio ubedljiv trijumf Zvezde, a sedam minuta kasnije potvrdio ga je Darko Lazović, upravo posle dodavanja Nigerijca.

U nastavku meča u timu crveno-belih, prvi put u prolećnom delu sezone, mesta su našli i Srđan Mijailović i Nikola Maksimović koji je dočekan zvižduzima sa severne tribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo