banner

PODRŽAO GA

DARIJO SRNA POZDRAVIO DOLAZAK MARIJA STANIĆA U HAJDUK: Pogledajte što je poručio legendarnom Vatrenom

Stanić je prilikom predstavljanja istaknuo kako je Hajduk je na prekretnici

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Stanić u ponedjeljak je službeno predstavljen kao savjetnik predsjednik Uprave Hajduka Marina Brbića za sportsku politiku. Stanić je prilikom predstavljanja istaknuo kako je Hajduk je na prekretnici – hoće li nastaviti pratiti tržište ili će se okrenuti sebi, istaknuvši kako će “fokus biti omladinski pogon kluba”.

“Volio bih biti dio Hajduka koji ne prati nogometnu modu nego je stvara i u tom kontekstu dat ću svoj maksimum. Nije lako biti igrač Hajduka, to su veliki pritisci, ali i veliki gušt. Ovdje je put od raja do pakla vrlo brz  i ne postoji nekakva vrsta čistilišta”, kazao je Stanić, koji je dodao kako će biti nužno strpljenje i povjerenje.

Obrasci nakaradnosti

Odgovarajući na upit o stanju u Hrvatskom nogometnom savezu, Stanić to duga priča koja postavljena “na obrascima nakaradnosti”.

“Trenutno se ne bavim HNS-om ali ne možemo pobjeći od toga da je Hajduk dio HNS-a moja ideja je da se trenutno fokusiram na Hajduk, a sve ovo što se događa unutra HNS-a i ti novi vjetrovi koji pušu su još jedan dokaz da se tamo ništa nije promijenilo. Ima jako puno loših stvari unutar HNS-a, uplitanja politike, centralizacija, mistifikacija, a ja smatram da se kroz nogomet može društvo mijenjati na bolje”, poručio je Stanić, koji je dodao on u pregovorima s dužnosnicima Hajduka inzistirao da zajedno s njim u klub u kao sportski direktor dođe Ivan Kepčija jer ima iskustvo koje može dati doprinos razvoju Hajduka.

Bivši hrvatski kapetan i legenda Hajduka, Darijo Srna, pozdravio je dolazak Stanića u Hajduk te mu je putem Instagrama pružio podršku.

Povratak na Net.hr