DARIJO SRNA NAJAVIO KRAJ KARIJERE: / Bivši Vatreni emotivnim pismom oprostio se od navijača: 'Teško mi je pronaći prave riječi...'

Image

Legenda Hajduka i Šahtara oprostila se od Cagliarija te će se za dva dana obratiti javnosti

19.6.2019.
11:28
VOYO logo

Rekorder po broju nastupa za hrvatsku reprezentaciju DarijoSrna u petak će održati konferenciju za medije u Kijevu na kojoj će otkriti svoje planove za nastavak karijere.

Tu je obavijest poslao HNS u ime bivšeg kapetana. S obzirom na mjesto održavanja presice moglo bi se naslutiti da je Srna odlučio objesiti kopačke o klin i preuzeti neku od funkcija u bivšem klubu Šahtaru. Nakon što su zbog rata morali napustiti Donjeck glavno sjedište kluba premješteno je u ukrajinsku prijestolnicu. No, ne treba zanemariti i činjenicu da je poziv na konferenciju poslao HNS što se može i povezati s njegovim povratkom u hrvatski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisalo se o povratku u Hajduk

Pokaže li se istinitim prvo nagađanje, to bi bio veliki udarac za sve one koje je početkom mjeseca obradovala vijest da bi se mogao vratiti u Hajduk i tamo završiti karijeru.

Talijanski L’Unione Sarda objavio je tada da mu je Cagliari ponudio novi ugovor čime bi produljio svoj ostanak na Sardiniji za još godinu dana, međutim, on im je dogovorio da mu daju koji dan da razmisli o svemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Croatia's defender Darijo Srna greets the fans following their victory during the Euro 2016 group D football match between Croatia and Spain at the Matmut Atlantique stadium in Bordeaux on June 21, 2016., Image: 291984326, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Talijani su zatim zaključili da ne postoji razlog za optimizam jer je Srna navodno bliže odluci da odbije ponudu i vrati se u Hajduk! Bio bi to savršen oproštaj za bivšeg kapetana Hrvatske i splitskog velikana. Srna je na Poljudu proveo četiri sezone da bi 2003. preselio u ukrajinski Šahtar. Taj je klub napustio lani nakon 15 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu Srna se oprostio od Caglijarija i praktički najavio kraj karijere.

Kraj nogometnog puta

"Dragi prijatelji, dragi suigrači, svi koji živite za ovaj klub i dajete mu svoju ljubav, teško mi je pronaći prave riječi kojima bih opisao koliko sam ponosan što sam mogao biti među vama na kraju svog nogometnog putovanja, što sam vas imao za svoje prijatelje, kao sjajne nogometaše, i još veće ljude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova godina koju sam proveo među vama zauvijek će mi ostati u posebnom sjećanju. Kao čovjek, kao sportaš, nikada neću zaboraviti na vašu podršku i prijateljstvo, nikada neću zaboraviti ljubav navijača i svih u klubu. Želim vam sve najbolje u danima i godinama koje dolaze, kako na nogometnom terenu tako i izvan njega. Hvala svima od srca, pogotovo suigračima, navijačima, trenerima, predsjedniku i svim članovima kluba. Ja ću zauvijek ostati vaš. Još vam jednom na kraju zahvaljućem, uvijek ću se sa ponosom sjećati svoje velike obitelji iz Cagliarija. "Zemlja, ljudi, momčad!', poručio je putem Istagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo