DALIĆ PROGOVORIO O SLUČAJU ANCELOTTI: / 'To je psihološki rat, ne vjerujem da bi mi HNS radio iza leđa'

Image
Foto: AFP

Hrvatski nogometni savez kontaktirao je Carla Ancelottija i ponudio mu da vodi Vatrene na Svjetskom prvenstvu ako prođu dodatne kvalifikacije protiv Grčke.

21.10.2017.
16:14
AFP
VOYO logo

Tako je glasila senzacionalna vijest objavljena prošlog tjedna u Gazzetti dello Sport. Čelnik Saveza Davor Šuker istog je dana burno reagirao i demantirao ju. Jasno, u tom trenutku sigurno nije bilo lako biti u koži Zlatka Dalića, jer saznanje da mu aktualni poslodavac možda radi iza leđa sigurno nije ugodno.

"Već sam rekao sam da se ne osvrćem na to. Ako se budem zamarao Ancelottijem, sve će drugo pasti u vodu. Samo Grčka mi je u glavi, samo utakmice, jedino igrači, ostalo ništa", izjavio je Dalić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN
Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Poručio je i da ne vjeruje da mu je HNS radio iza leđa.

"Ja sam čovjek koji vjeruje ljudima, a na ovo se uopće neću obazirati. To je psihološki rat koji je počeo već sada, govorili smo o Grcima, a eto s ovime nam se skreće pozornost na nešto drugo. Meni ne, bitna mi je samo Rusija", jasan je privremeni izbornik Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je ovim putem i da razmišlja o dovođenju Dražena Ladića u svoj stručno stožer jer su zajedno radili niz godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo