DALIĆ PRIMIO IZVRSNE VIJESTI IZ PORTUGALA: / Rangersi srušili Bragu i izborili osminu finala

Image
Foto: Profimedia

Preostale utakmice 16-in finala Europske lige na rasporedu su u četvrtak

26.2.2020.
20:04
Profimedia
VOYO logo

Škotski nogometni velikan Rangers izborio je plasman u osminu finala Europske lige nakon što je u uzvratnom dvoboju 16-ine finala na gostovanju pobijedio Bragu sa 1-0 potvrdivši tako pobjedu 3-2 iz prve utakmice.

Zanimljivo, Braga je u prvom susretu u Glasgowu nakon sat vremena igre vodila sa 2-0, no Rangers je u posljednjih pola sata okrenuo rezultat s tri gola. U uzvratu portugalski sastav gotovo da nije ozbiljnije ugrozio vrata gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke zabio je Ryan Kent u 61. minuti utakmice.

Škoti su već u prvom poluvremenu mogli osigurati prolaz, no promašili su dvije sjajne prilike, a potom i jedanaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promašio nemoguće

Gosti su već u devetoj minuti imali sjajnu priliku. ScottArfield je pobjegao domaćoj obrani i krenuo prema vratima, no nesebično je uposlio Florijana Kamberija koji je loše pucao. Ranger je imao zicer i u 20. minuti. Ianis Hagi je sjajno prošao po krilu asistiravši povratnom loptom Ryana Kenta, no engleski veznjak je pucao pored gola.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Rangers' English manager Steven Gerrard shouts instructions to his players from the sideline during the UEFA Europa League group G football match between FC Spartak Moscow and Rangers FC in Moscow on November 8, 2018. (Photo by Alexander NEMENOV / AFP)

Najbolju priliku Rangers je imao u posljednjim trenucima prvog dijela. Raul Silva je neoprezno igrao rukom skrivivši kazneni udarac, međutim Hagi nije iskoristio veliku priliku. Njegov udarac s bijele točke sjajno je obranio Matheus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Rangers je poveo u 61. minuti nakon brze kontre koju je u pogodak pretvorio Kent.

BornaBarišić se oporavio od ozljede i igrao je cijeli susret za Rangers, dok NikolaKatić nije nastupio. Preostale utakmice 16-in finala Europske lige na rasporedu su u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo