DALIĆ JE OVO HTIO ČUTI: / Iz Madrida stigla velika vijest, Vatreni bi na Euru trebali biti znatno jači

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac sve je bliže povratku na travnjak

4.12.2019.
11:35
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Velika vijest za izbornika Zlatka Dalića stigla je iz Madrida. Naime, nakon deset mjeseci Šime Vrsaljko počeo je trenirati s prvom momčadi Atletico Madrida. Međutim, iz kluba su, piše Marca, poručili da Vatrenog još neko vrijeme dijeli do povratka u akciju.

Mundo Deportivo piše o otprilike mjesec dana, ali i to da će nakon toga klub tražiti način kako da ga se riješi jer nije u planovima Diega Simeonea. Samo u slučaju ozljeda drugih igrača mogao bi ostati u Atleticu do kraja sezone, tvrde. Stoga će najvjerojatnije otići na posudbu kako bi što spremniji dočekao Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je posljednju utakmicu odigrao 13. siječnja 2019. u talijanskom kupu protiv Beneventa. Kao što je poznato lani je bio na posudbi u Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je morao na operaciju koljena. Dana 13. veljače je u Belgiji prošao zahvat pod nadzorom Atleticova liječnika. Tijekom posljednjih deset mjeseci uglavnom je boravio u Hrvatskoj, gdje je prolazio gotovo sve faze rehabilitacije.

Vrsaljko je imao problema s koljenom još od 19. ožujka 2017. kada mu je zarotirala lijeva noga na utakmici Atletica i Seville. Nakon konzultacija je pala odluka da neće na operaciju. Potom je mukotrpno radio da bi mogao nastupiti na SP-u, ali se nakon toga stanje pogoršalo i više nije imao izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo