EUFORIČNI DALIĆ ISTAKNUO JEDNOG IGRAČA I PORUČIO: / 'Ovo je najbolja utakmica Hrvatske od kada sam ja izbornik'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ponovno smo svjedočili kvaliteti i energiji kakvu smo gledali prošle godine na SP u Rusiji

6.9.2019.
23:08
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Slovačku sa 4-0 (1-0) u utakmici 4. kola u skupini E kvalifikacija za EURO 2020. odigranoj u petak na stadionu Antona Malatinskoga u Trnavi, a strijelci su bili Nikola Vlašić (45), Ivan Perišić (47), Bruno Petković (72) i Dejan Lovren (89).

Image
VATRENA RAPSODIJA U KLJUČNOJ UTAKMICI KVALIFIKACIJA: /

Hrvatska pregazila Slovačku usred Trnave

Image
VATRENA RAPSODIJA U KLJUČNOJ UTAKMICI KVALIFIKACIJA: /

Hrvatska pregazila Slovačku usred Trnave

"Čestitke našim igračima od prve do zadnje minute. Ono što je nedostajalo u Budimpešti ovdje nije nedostajalo i nije bilo šanse da ovdje izgubimo. Dali smo gol na vrijeme. Ovo je jedna od najboljih utakmica hrvatske reprezentacije od kada sam ja izbornik. Hvala navijačima koji su došli u Trnavu", rekao je izbornik za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna utakmica

"Zaista sjajna utakmica od prve do zadnje minute. Nadmoć, autoritet, agresivnost, odgovornost, ono što je falilo u Budimpešti. Nije bilo šanse da mi ovu utakmicu izgubimo. Puno smo promašili u prvih pola sata, malo se uvukla nervoza, ali dali smo gol na vrijeme", ustvrdio je izbornik Dalić nakon dvoboja u kojem je njegova momčad uputila čak 31 udarac prema slovačkim vratima.

Nakon promašenih prilika postojao je strah da će zalutati neki "metak" završiti iza Livakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratilo im se

"Vidjelo se kod naših igrača da nisu puštali nijedne sekunde, nisu odustajali. Ponekad nakon takvih šansi koje promašiš, malo te uhvati nervoza, ali njih to nije uhvatilo. Oni su igrali zaista sjajno i onaj drugi gol, sreća nam se malo vratila zbog onih promašenih šansi. Taj drugi gol je bio na sreću. Na kraju smo napravili jednu veliku pobjedu, jedan mali korak prema Europskom prvenstvu", dodao je.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajni su bili Petković, Vlašić i Bartolec. Vlašić je možda bio i prvi igrač danas, ali ne bih izdvajao pojedince", dodao je.

Wales je u petka slavio protiv Azerbajdžana i sada su na tri su boda od Vatrenih. Za tri dana Hrvatska će gostovati u Bakuu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam dečkima da nije gotovo. Čeka nas opet teška utakmica, dugačak put. Moramo se opet kao i danas postaviti, biti dominantni, biti lideri. Moramo ostati ponizni i čvrsto na zemlji, ne smijemo poletjeti. MI moramo znati da vrijedimo, ali moramo čvrsto biti na zemlji", zaključio je Dalić.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo