VATRENI BEZ RAKITIĆA IDU PO EURO: / 'Baš mi je krivo, jedva sam čekao igrati protiv Slovačke'

Image

Hrvatski veznjak zbog ozljede će izbivati s terena oko tjedan dana

11.11.2019.
11:06
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u posljednji ispit u kvalifikacijama za Euro, utakmicu protiv Slovačke motar će ući bez važne uzdanice, Barceloninog veznog igrača Ivana Rakitića.

Kako piše Novi list, Rakitiću se upalila ahilova tetiva zbog čega je prekinuo trening u nedjelju te će morati pauzirati tjedan dana i zato izbornik Zlatko Dalić neće na njega moći računati protiv Slovaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš mi je krivo, jedva sam čekao igrati protiv Slovačke, žao mi je što neću moći pomoći momčadi, ali uvjeren sam da će dečki uspjeti i bez mene. Uostalom, pobijedili su Slovačku u prvoj utakmici i bez mene, vjerujem da će tako biti i sada u Rijeci. Bit ću svim srcem uz njih", izjavio je Rakitić.

Traži ga Juve?

Također, u ponedjeljak se pojavila vijest da u talijanskom velikanu i aktualnom prvaku Juventusu spremni su poslati ponudu za Rakitića, koji je ove sezone izgubio poziciju u prvoj momčadi Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informaciju je objavio španjolski sportski list Mundo Deportivo, dobro obaviješten o zbivanjima u Barceloni.

Hrvatski reprezentativac pao u ove sezone u drugi plan Ernestea Valverdea, iako je lani slagao momčad po principu Hrvat i deset ostalih. Rakitić je postao višak dolaskom Frenkieja de Jonga te u barci smatraju kako im je ovo prava prilika da zarade na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo